Libnet.ro
UNICEF

15:15

Etapa a doua de vaccinare. Sunt mari probleme la programarea online

România Liberă România Liberă,
Etapa a doua de vaccinare. Sunt mari probleme la programarea online

In Romania se deruleaza etapa a doua de vaccinare anti - Covid, dar platforma online dedicata progra. continuă pe România Liberă

UPDATE Platforma online pentru programari in etapa a doua de vaccinare, functionala, la trei ore dupa ce ar fi trebuit sa se dea, oficial, startul inscrierilor

UPDATE Platforma online de programare pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 era functionala vineri seara, la ora 18,00, potrivit unui anunt facut de Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Startul inscrierilor pentru etapa a doua a vaccinarii ar fi trebuit sa se dea, oficial, astazi, la ora 15:00.

La Buzau, etapa a doua de vaccinare anti-COVID incepe luni, in sapte centre

Primii varstnici din judetul Buzau vor fi vaccinati abia pe 18 ianuarie si nu astazi, 15 ianuarie, asa cum s-a anuntat initial. De asemenea, dupa ce, in prima faza, dintre cele 18 centre de vaccinare stabilite au ramas 15, startul imunizarii in etapa a doua va fi dat doar in sapte puncte.

Start simbolic in etapa a doua de vaccinare la Cluj. Primii imunizati, varstnicii de la un centru de ingrijire si asistenta VIDEO

Centrele de vaccinare din Cluj-Napoca vor fi functionale incepand de luni, 18 ianuarie 2020, dar startul etapei a doua de vaccinare a fost dat inca de vineri, 15 ianuarie.

STS anunta ca a fost remediata defectiunea platformei pentru programarea la vaccinarea anti-COVID

Platforma pentru programarea persoanelor care se incadreaza in etapa a doua a campaniei de vaccinare s-a blocat vineri, la scurt timp dupa ora 15, ora la care autoritatile anuntau ca va fi disponibila. La scurt timp STS, care au dezvoltat platforma, a precizat ca aceasta nu s-a blocat, ci este in procedura de actualizare.

GRAFIC Mai mult de jumatate dintre cei programati in etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID, persoane de peste 65 de ani Citu: Programarile merg bine

Persoanele peste 65 de ani si cele cu o afectiune cronica reprezinta mai mult de 75% din totalul programarilor in cea de a doua etapa de vaccinare impotriva COVID-19, care a inceput vineri in Romania, potrivit Ministerului Sanatatii. Statistica a fost postata pe Facebook si de catre premierul Florin Citu, cu mesajul programarile merg bine.

Ce spune ministrul Sanatatii despre problemele de functionare ale platformei de programare la vaccinare: Sunt multe inca de recuperat. Este regretabil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut o prima reactie, vineri seara, cu privire la faptul ca platforma de programare la vaccinare nu a functionat in primele ore de la inceptul celei de-a doua etape a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )