Libnet.ro
UNICEF

01:05

Be Eu: Ce a facut Parlamentul European pentru cetateni

Antena3 Antena3,
Be Eu: Ce a facut Parlamentul European pentru cetateni

26 mai este ziua alegerilor europarlamentare, in Romania. Vedem impreuna, la Be EU, ce a facut Parlamentul European pentru cetateni in ultimii cinci ani. in mod concret, vorbim despre: 1. Apeluri. continuă pe Antena3

Rovana Plumb: in Parlamentul European eu nu am mai vazut europarlamentari care sa voteze impotriva propriei tari, cum fac cei de la PNL

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb afirma ca isi doreste sa mearga din nou in Parlamentul European pentru a continua activitatea pe care si-a desfasurat-o in fiecare pozitie in.

Digi24: Ce vor face politicienii care nu mai prind un mandat in Parlamentul European? Vreau sa iau lectii de surfing

Multi dintre politicienii romani care nu vor mai avea un mandat in urmatoarea legislatura a Parlamentul European nu s-au hotarat in ce directie se va indrepta cariera lor dupa alegerile din 26 mai. Cativa si-au facut, insa, planuri concrete: Theodor Stolojan, de exemplu, vrea sa scrie o carte si. sa ia lectii de surfing si windsurfing.

Marian Vanghelie, sustinut in cursa pentru Bruxelles de fostul lider al socialistilor europeni: Parlamentul European are nevoie de tine

Fostul lider al socialistilor in Parlamentul European, austriacul Hannes Swoboda, a transmis o declaratie video de sustinere in campania electorala a lui Marian Vanghelie si a partidului sau, Partidul Socialist Democrat Independent PSDI). Declaratia a fost transmisa duminica in emisiunea Controverse B1 realizata de Andrei Badin.

[P] Klaus Iohannis: Pe 26 mai, mergem la vot sa aratam lumii ca suntem un neam de oameni cinstiti, nu de hoti!

Capitala Moldovei, Iasi, a devenit punctul zero al campaniei prezidentiale pentru referendumul pentru justitie ce va avea loc pe 26 mai. Sambata,11 mai, la finalul mitingului PNL de la Iasi, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a tinut primul discurs in care a explicat oamenilor miza referendumului si pledat pentru participarea la vot. A fost un discurs primit cu caldura de peste 10. 000 de moldoveni. Campania pentru referendumul initiat de presedinte, puternic sprijinita de PNL, a pornit cu dreptul, cu un larg suport popular, pentru o Romanie normala, o Romanie corecta, o Romanie a oamenilor cinstiti!.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 13-26 mai. Temperaturile ajung si la 26 de grade

Vremea va intra intr-un proces de incalzire pe durata urmatoarelor doua saptamani 13 - 26 mai), insa instabilitatea atmosferica ramane ridicata pe tot parcursul intervalului de prognoza, cu precipitatii.

Iohannis, un nou atac la PSD: Sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni / in 26 mai, romanii sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti seara un nou atac la adresa social-democratilor, spunand ca sunt unii romani, adunati intr-o grupare numita PSD, care nu sunt asa pro-europeni cum suntem noi, isi fac campanie cu un discurs antieuropean si incearca sa explice ca vinovati pentru esecul guvernarii lor sunt Iohannis si Uniunea Europeana. El a mai spus ca nu mai poate fi ascuns ca hotii s-au cocotat in varful statului, iar in 26 mai romanii trebuie sa dea un raspuns acestei guvernari - noi nu suntem un neam de hoti.

ANM, anunt oficial! Temperaturi de toamna, in plina primavara! Iata cum va fi vremea in urmatoarele DOUA SAPTAMANI in fiecare regiune a tarii

Vara se lasaasteptata. Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada13 - 26 mai, iar specialistii ANM anunta vreme capricioasa si in urmatoarele doua saptamani. Iata prognoza pentru fi.

Iohannis, atac la PSD: Ati auzit voi, in campania din 2016, ceva de atacuri asupra Justitiei? Nu! Dar, culmea, asta au avut in cap! Hotii s-au cocotat in varful statului, dar noi putem si trebuie sa le dam un raspuns pe 26 mai! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca romanii trebuie sa voteze la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai, deoarece astfel le pot da o lectie celor din PSD. Presedintele a amintit ca PSD nu a suflat o.

Barometrul de Opinie Publica - Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot pe 26 mai

Peste 39% dintre romani vor merge sigur la vot, pe 26 mai, arata Barometrul de Opinie Publica al Romaniei lansat luni, iar PSD si PNL au fost alese in egala masura de acestia.

Dacian Ciolos saboteaza prezenta la alegerile si la referendumul din 26 mai

Absolut de neinteles atacul lui Dacian Ciolos la presedintele Iohannis. Si momentul ales. Pot sa inteleg ca dl Ciolos va candida la presedintie, dar sa inceapa acum campania sabotand alegerile si referendumul din 26 mai nu este de inteles. Prezenta la vot in 26 mai s-ar fi bazat pe speranta ca alianta PSD-ALDE va fi inlocuita la guvernare. Cu cine? Acelasi blestem peste Romania. Nu avem cu cine realiza schimbarea, asa ca nu votam!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )