Libnet.ro
UNICEF

01:05

Be EU: Masuri pentru combaterea schimbarilor climatice

Antena3 Antena3,
Be EU: Masuri pentru combaterea schimbarilor climatice

Ursula von der Leyen prezinta astazi noul Green Deal - acordul verde european. Este vorba despre masuri importante pentru combaterea schimbarilor climatice. continuă pe Antena3

UE, vioara intai in combaterea schimbarilor climatice

Banca Europeana de Investitii face primul pas important catre evolutia la o economie care sa aiba ze.

Ce s-a convenit la summitul n Format Normandia dintre Putin, Zelenski, Macron si Merkel Masuri pentru relansarea procesului de pace, dar dezacord pe componenta politica

Presedintii rus si ucrainean, Vladimir Putin si Volodimir Zelenski, au convenit luni, in cadrul primei lor intalniri, la Paris, o serie de masuri pentru relansarea procesului de pace in Ucraina, dar si-au etalat dezacordul asupra componentei politice, urmand sa organizeze o noua intalnire in interval de patru luni, in incercarea de a le depasi, scrie AFP.

EDUCATIE Ministrul a stabilit un plan de actiune pentru combaterea dezastrului

Educatia a avut o saptamana grea dupa publicarea rezultatelor PISA 2018. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta ca a fost stabilit un plan de actiune ca urmare a acestor rezultate, in care au fost incluse masuri imediate, dar si de perspectiva.

Masuri pentru fluidizarea traficului in Capitala

Taxa de poluare pentru masinile care circula in Capitala nu va mai fi aplicata de la inceputul anului viitor. Nu dispare, insa, ci va fi amanata pentru luna martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )