Libnet.ro
UNICEF

09:15

Be Eu: Oficial european, despre rezolutia impotriva Romaniei in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Be Eu: Oficial european, despre rezolutia impotriva Romaniei in Parlamentul European

Doua lovituri puternice pentru Romania sunt asteptate saptamana viitoare dinspre Uniunea Europeana. Marti, pe 13 noiembrie, este asteptat raportul MCV si este votata si rezolutia impotriva Romaniei in Pa. continuă pe Antena3

Eurodeputat PNL, despre rezolutia impotriva Romaniei: E impotriva Guvernului Dancila si a majoritatii PSD-ALDE, nu a Romaniei ca stat membru UE

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu sustine ca rezolutia impotriva Romaniei, care va fi votata saptamana viitoare in plenul Parlamentului European, e o sanctiune directa la adresa Guvernului PSD, dupa atacul la statul de drept. Marinescu sustine ca si socialistii europeni, familie politica din care face parte si PSD, au sustinut adoptarea unei rezolutii, care va afecta si mai mult imaginea Romaniei inainte de preluarea presedintiei UE.

Cand va fi votata rezolutia impotriva Romaniei in Parlamentul European. Care vor fi urmarile

Liderii grupurilor politice din Parlamentul European se vor intalni joi pentru a stabili forma finala a rezolutiei impotriva Romaniei pe tema statului de drept. E posibil ca textul sa mai sufere cateva modificari, in contextul in care europarlamentarii PSD nu sunt de acord cu tonul critic al documentului, sustin surse politice pentru Adevarul.

Comisia Europeana deschide o procedura impotriva Romaniei: Complexul Energetic Hunedoara a primit ajutor de stat ilegal

Comisia Europeana deschide o procedura impotriva Romaniei! Comisia arata ca producatorul de energie Societatea Complexul Energetic Hunedoara CE Hunedoara) a primit din partea Romaniei un ajutor de stat.

LOVITURA de la Bruxelles! REZOLUTIA Parlamentului European despre statul de drept din Romania baga spaima in PSD

Eurodeputatul PSD Razvan Popa considera ca o eventuala rezolutie a Parlamentului European cu privire la situatia din Romania ar fi total nejustificata. Politicianul neaga faptul ca Romania ar fi inregistrat.

Cristoiu, teorie-bomba despre miscarea impotriva lui Tariceanu. Ce ar putea sa pateasca DNA

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, joi, la 100 de minute, miscarea de ultima ora facuta de DNA impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Ca sa lansezi un asemenea dosar pe piata in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )