Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eugen Cristea, din nou la spital: Actorul a fost operat!

B1 B1,
Eugen Cristea, din nou la spital: Actorul a fost operat!

Actorul Eugen Cristea a ajuns din nou pe mana medicilor din cauza unor probleme cu vederea. Acesta a fost operat de cataracta. in ultima perioada de timp, actorul Eugen Cristea s-a confruntat cu probleme de sana. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa ce PSD a cedat din nou in fata UDMR: Pentru un VOT Dragnea ne vinde de TOT!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un nou atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce PSD a cedat, din nou, in fata UDMR. Social-democratii au trecut, luni, prin comisiile juridica si de buget din.

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis. MInistrul Justitiei a scris duminica dimineata un mesaj pe pagina sa de Facebook: Simple precizari referitoare la OUG pentru modificarea Legilor.

Ministerul Sanatatii face verificari la spitalul privat unde un copil a murit dupa ce a fost operat de hernie inghinala. Ar putea fi sesizat si Colegiul Medicilor

Cazul copilului de un an si 10 luni care a murit intr-un spital din reteaua privata Sanador ia amploare. Dupa ce politia face cercetari pentru ucidere din culpa, o echipa a Directiei de Sanatate Publica Bucuresti se afla in spital pentru a verifica daca procedurile au fost sau nu respectate.

De duminica, tramvaiele liniilor 16 si 21 ntorc, din nou, la Piata Sf. Gheorghe din Capitala

Tramvaiele din Capitala care circula pe liniile 16 si 21 isi vor relua traseul normal, incepand de duminica, potrivit unui anunt facut de Societatea de Transport Bucuresti STB).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )