Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Nicolicea, catre Klaus Iohannis: Este un plan fara sorti de izbanda. Vacantarea postului nu e acelasi lucru cu remanierea

Antena3 Antena3,
Eugen Nicolicea, catre Klaus Iohannis: Este un plan fara sorti de izbanda. Vacantarea postului nu e acelasi lucru cu remanierea

Este un plan fara sorti de izbanda! Declaratia ii apartine deputatului Eugen Nicolicea care a si explicat la Antena 3 ca presedintele Klaus Iohannis face o grava confuzie. Vacantarea posturilor prin. continuă pe Antena3

Presedintele incalca Constitutia. Anuntul facut de Eugen Nicolicea, dupa ce Iohannis a refuzat propunerile facute de Dancila

Eugen Nicolicea a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza propunerile facute de Viorica Dancila. Deputatul PSD a sustinut la Antena 3 ca Iohannis ar incalca.

Eugen Nicolicea, dupa ce Iohannis a refuzat propunerile PSD: Presedintele incalca Constitutia

Deputatul PSD Eugen Nicolicea sustine ca motivele invocate de presedintele Klaus Iohannis pentru respingerea remanierii nu sunt legale si constitutionale, astfel ca premierul Viorica Dancila poate sesiza Curtea Constitutionala.

Eugen Nicolicea: Presedintele incalca Constitutia respingand propunerile de remaniere; premierul ar putea sesiza CCR

Deputatul PSD Eugen Nicolicea spune ca, prin respingerea remanierii propuse de premierul Viorica Dancila, presedintele Klaus Iohannis refuza sa isi indeplineasca atributiile constitutionale. E o formula imperativa in Constitutie, nu daca vrea sau are chef, a afirmat el.

EXCLUSIV Planul PSD pentru pastrarea puterii. Eugen Nicolicea: Daca Iohannis REFUZA, ramanem pe INTERIMAT pana cand intelege ca trebuie sa numeasca pe cineva Ce prevede CONSTITUTIA (FOTO)

EXCLUSIV Eugen Nicolicea spune ca PSD nu are nevoie de votul Parlamentului pentru a continua sa Guverneze, dupa retragerea ALDE din Coalitia aflata la putere. Acesta sustine ca exista o prevedere in.

Eugen Nicolicea, dupa ce Tariceanu a anuntat ruperea coalitiei de guvernare: inlocuirea ministrilor ALDE se face printr-o simpla remaniere

ALDE ar putea decide la ora 16:00 sa rupa coalitia si sa paraseasca guvernul, potrivit surselor politice. Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3, ca in ceea ce priveste.

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila, dupa ce Klaus Iohannis a respins integral remanierea

Victor Ponta o sfatuieste pe Viorica Dancila sa se retraga din cursa pentru alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins integral remanierea propusa de premierul Romaniei. Liderul Pro Romania este de parere ca Dancila este mintita de aceiasi oameni care l-au mintit si pe Liviu Dragnea. Mesajul lui Victor Ponta pentru Viorica Dancila .

Klaus Iohannis: `Un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Nu accept nicio propunere de remaniere` Presedintele vorbeste de o solutie de tranzitie, care sa inlocuiasca actualul Executiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un Guvern PSD nu este potrivit pentru Romania. Seful statului a respins categoric propunerile de remaniere guvernamentala venite din tabara social-democrata, de.

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nici o propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nici o propunere de remaniere din partea GuvernuluiVom reveni).

KLAUS IOHANNIS: Nu accept nicio propunere de remaniere din partea Guvernului

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a declarat, astazi ca nu accepta nicio propunere de remaniere din partea Guvernului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )