Libnet.ro
UNICEF

11:15

Eugen Teodorovici anunta concedieri masive in aparatul bugetar. Care sunt cele mai vulnerabile domenii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Teodorovici anunta concedieri masive in aparatul bugetar. Care sunt cele mai vulnerabile domenii

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, spune ca este obligatorie o reformare a aparatului bugetar din Romania si ca acesta trebuie sa aiba oameni exact cati trebuie, nu unul munceste si trei pe langa el stau. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Teodorovici confunda companiile de stat cu structurile bugetare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti la postul public de televiziune ca vrea sa inceapa o reforma a aparatului bugetar, care ar insemna o restructurare de personal in zonele mari consumatoare de bani publici. Teodorovici a enumerat cateva zone in care se cheltuie multi bani publici, insa a inclus si companii de stat din subordinea Ministerului Energiei si Ministerului Economiei, ceea ce este eronat. Companiile de stat din subordinea acestor ministere functioneaza ca orice societate comerciala pe o piata libera, se autofinanteaza si contribuie la cresterea incasarilor la bugetul de stat prin dividendele distribuite anual. Angajatii platiti de aceste companii nu sunt bugetari.

Eugen Teodorovici: Salariul minim pe economie poate creste nainte de 1 ianuarie 2019

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a spus, marti seara, ca salariul minim pe economie poate sa fie majorat la 2. 050 de lei, inainte de inceputul anului viitor, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici: Salariul minim pe economie poate creste nainte de 1 ianuarie 2019

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor publice, a spus, marti seara, la TVR 1, ca salariul minim pe economie poate sa fie majorat la 2. 050 de lei, inainte de inceputul anului viitor, relateaza Mediafax.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )