Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici, atac la Guvernul Orban: Piata auto e puternic afectata. Guvernul face ceea ce face pentru intreaga tara: NIMIC!

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, atac la Guvernul Orban: Piata auto e puternic afectata. Guvernul face ceea ce face pentru intreaga tara: NIMIC!

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a subliniat cat de important este sa fie facut un pact economic de sprijinire si relansare a industriilor reprezentative din Romania, pentru a ajuta economia tarii sa isi revina dupa pandemia de coronavirus. continuă pe Antena3

Razboi in PSD! Marcel Ciolacu il ataca dur pe Eugen Teodorovici: Ar trebui sa vorbeasca in interiorul partidului!

In interiorul Partidului Social Democrat a izbucnit un adevarat razboi. Liderul interimar, Marcel Ciolacu a reactionat acid cu privire la presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

Averile din guvernul Orban. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri

Recent, membrii guvernului Orban si-au publicat declaratiile de avere. in ultimul an, Ion Stefan, zis si Grinda s-a remarcat prin situatia financiara excelenta. La polul opus se afla insasi premierul Ludovic Orban, care nu are niciun leu in cont. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri.

Tariceanu: Guvernul Orban, Clanul Sicilienilor! Parjolesc totul, inainte de a fi dati jos de la butoane

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii compara pe cei din guvernul PNL cu cei din Clanul Sicilienilor si spune ca parjolesc totul in cale inainte de a fi dati jos de la butoane.

Reprosurile PSD pentru Guvernul Orban: A impiedicat-o pe Firea sa faca testarea in masa si l-a indepartat pe Streinu-Cercel

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu sustine ca atitudinea Guvernului Orban, care doar a informat Parlamentul cu privire la prelungirea starii de alerta, fara a cere aprobarea, are drept consecinta motiunea de cenzura, despre care PSD spune ca va fi fatala executivului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )