Libnet.ro
UNICEF

22:30

EUGEN TEODOROVICI: Daca motiunea de cenzura trece, anul viitor nimeni nu va inchide bugetul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Daca motiunea de cenzura trece, anul viitor nimeni nu va inchide bugetul

Bugetul de anul viitor nu va putea fi inchis fara masuri dure de austeritate, in cazul in care motiunea de cenzura va trece, iar la guvernare vor ajunge reprezentantii opozitiei, acesti netoti ai zonei economice, a spus, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte organizate de DCNews. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Daca motiunea de cenzura trece, anul viitor nimeni nu va inchide bugetul. Opozitia, niste netoti ai zonei economice

Bugetul de anul viitor nu va putea fi inchis fara masuri dure de austeritate, in cazul in care motiunea de cenzura va trece, iar la guvernare vor ajunge reprezentantii opozitiei, acesti netoti ai zonei economice, a spus, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, in cadrul unei conferinte organizate de DCNews.

Ministrul Finantelor Publice, scenariu-soc: Pun pariu ca nu se va inchide anul viitor fara taieri in cazul in care va veni Opozitia

Bugetul arata foarte bine in acest moment, dar, daca trece motiunea de cenzura, nimeni nu va putea sa inchida bugetul pentru anul viitor, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, i.

Teodorovici: Daca trece motiunea, nimeni nu va incheia bugetul anul viitor

Bugetul, inainte de motiune, arata foarte bine, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-o conferinta organizata de DC News.

Daca Motiunea trece, urmeaza apocalipsa bugetara, profeteste Teodorovici

Bugetul arata foarte bine in acest moment, dar, daca trece motiunea de cenzura, nimeni nu va putea s.

Eugen Teodorovici, replici ca la usa cortului catre Daniel Daianu, presedintele Consiliului Fiscal

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici si presedintele Consiliului Fiscal Daniel Daianu au avut miercuri un schimb de replici aprins, in cadrul unui eveniment.

SCANDAL public intre Eugen Teodorovici si Daniel Daianu: Precedentii ministri de Finante au fost contabili Ati devenit foarte vocal de cand sunteti la Consiliul Fiscal

Scandal intre Eugen Teodorovici si Daniel Daianu, marti, la un eveniment in domeniul investitiilor. Presedintele Consiliului Fiscal si ministrul Finantelor Publice au avut un schimb dur de replici, s-au.

Teodorovici: Nu mai cresc pensiile, daca vine altcineva la guvernare. Daca pica Guvernul Dancila vor fi taieri

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, si-a exprimat miercuri indignarea fata de motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila, sustinand ca, in cazul in care aceasta va trece, anul viitor nu vor mai creste pensiile, asa cum a promis PSD.

Teodorovici PROFETUL: Sa se consemneze. VA DAU iN SCRIS! Daca trece motiunea, nimeni nu va incheia bugetul anul viitor

Eugen Orlando Teodorovici se teme pentru bunastarea romanilor, in cazul in care va fi schimbat guvernul. Ministrul Finantelor spune ca, daca va trece motiunea, nimeni nu va incheia bugetul anul.

Liderul deputatilor UDMR: Motiunea va trece. PNL are prima sansa de a forma un nou guvern. UDMR nu exclude total intrarea la guvernare

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat, la Adevarul Live, ca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, pentru ca PSD nu mai poate administra tara. Korodi nu crede in varianta alegerilor anticipate si sustine ca PNL are prima sansa de a forma un nou guvern, chiar daca va fi unul minoritar. Liderul maghiar nu exclude intrarea la guvernare intr-o coalitie cu PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )