Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Teodorovici, despre evaziunea fiscala: Ne vom concentra pe recuperarea prejudiciilor, nu pe trimiterea oamenilor la puscarie

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici, despre evaziunea fiscala: Ne vom concentra pe recuperarea prejudiciilor, nu pe trimiterea oamenilor la puscarie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, la Suceava, ca pana in luna iulie se vor face modificari la legislatia privind prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, avand ca model practica europeana, astfel incat sa primeze recuperarea prejudiciilor, nu 'trimiterea oamenilor la puscarie', noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici, despre DECIZIA C.E.: NU o sa pierdem FONDURILE EUROPENE. Sunt discutii contradictorii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, da asigurari ca anuntul facut de Comisia Europeana conform caruia, in viitorul buget 2021 - 2027, alocarea fondurilor europene pentru statele membre va fi conditionata.

Eugen Teodorovici anunta o noua REVOLUTIE. Nu ne vom mai concentra pe trimiterea oamenilor la puscarie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunta o noua revolutie, de data aceasta in domeniul combaterii evaziunii fiscale. El a declarat ca pana in luna iulie se vor face modificari la legislatia privind.

Teodorovici, despre sampania vanduta cu 25.000 euro in Mamaia: N-ati vazut ce masini erau in fata acelor cluburi? Tot ce se cheltuieste trebuie sa fie fiscalizat

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca in minivacanta de 1 Mai s-au colectat 17 milioane de lei, suma care cuprinde si amenzi, si ca fiecare face ce vrea cu banii castigati cinstit, dar cheltuielle trebuie fiscalizate.

Teodorovici, despre avertismentul Comisiei Europene: Conditia privind respectarea statului de drept este valabila pentru toate statele UE

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri ca respectarea statului de drept este o conditie valabila pentru toate statele memebre UE, referindu-se la anuntul venit de la Comisia Europeana, potrivit.

Eugen Teodorovici vrea sa aduca muncitori straini in Romania: Cu cat vor fi remunerati strainii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunta ca se ia in calcul angajarea fortei de munca din strainatate. Pentru ca planul sa fie viabil, Teodorovici vrea sa schimbe prevederea conform careia companiile.

Eugen Teodorovici: Pna la sfrsitul anului, vamile vor fi modernizate si tot ce intra n tara va fi scanat

Toate punctele vamale vor fi reabilitate si modernizate pana la sfarsitul acestui an, astfel incat sa nu mai intre in tara niciun produs fara a fi scanat, a declarat vineri, la Suceava, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, relateaza Agerpres.

Eugen Teodorovici anunta modernizarea vamilor in timp record. Tot ce intra in tara va fi scanat

Obiectiv ambitios al ministrului de Finante, Eugen Teodorovici. Acesta anunta ca toate punctele vamale vor fi reabilitate si modernizate in timp record, astfel incat sa nu mai intre in tara niciun produs.

Eugen Teodorovici, prezent la discutiile privind GDPR

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) si Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR) au organizat, in Aula Carol I din sediul istoric al Camerei bucurestene, o intalnire de lucru a mediului de afaceri cu Ministrul Finantelor Publice, Eugen-Orlando Teodorovici, cu participarea presedintelui CCIB, Sorin Dimitriu, si a presedintelui ANEIR, copresedinte al Consiliului de Export, Mihai Ionescu, se arat[ ]ntr-un comunicat al CCIB, remis Redactiei.

Eugen Teodorovici: Prevederea ca forta de munca straina trebuie platita cu salariul mediu trebuie sa dispara

Ministrul Finantelor Eurgen Teodorovici sustine ca trebuie sa se renunte la prevederea legislativa potrivit careia strainii angajati in companiile romanesti trebuie sa primeasca salariul mediu brut pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )