Libnet.ro
UNICEF

12:00

Eugen Teodorovici, despre Florin Citu: Ministrul meta-gaura trage linie dupa linie peste economie, doar, doar se va alege praful de tot

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, despre Florin Citu: Ministrul meta-gaura trage linie dupa linie peste economie, doar, doar se va alege praful de tot

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, lanseaza un nou atac la adresa lui Florin Citu, despre care spune ca arunca praf in ochi. continuă pe Antena3

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

Florin Citu, dupa ce Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva sa: Daca partidul zice sa fac un pas in spate, demisionez (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca va demisiona ca i-o va cere partidul, dupa ce plenul Senatului a adoptat o motiune simpla impotriva sa, cu 59 de voturi pentru si 56 de voturi.

Florin Citu, anunt devastator despre deficitul bugetar: De cand stia Eugen Teodorovici ca nu se incadra in buget

Noul ministru de Finante, Florin Citu, sustine ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, fusese avertizat inca din primavara asupra riscului depasirii deficitului bugetar. Citu sustine ca pesedistii au preferat insa sa ascunda acest pericol.

Eugen Teodorovici, prima reactie dupa amenintarile lui Florin Citu: Si-a etalat acum o noua calitate, cea de santajist

Eugen Teodorovici a reactionat la acuzatiile ministrului Finantelor Florin Citu, despre care spune ca este o marioneta, un santajist alimentat cu documente, biletele si masuri.

Florin Citu il ameninta pe Eugen Teodorovici cu documente: Ma vad fortat sa-l public

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca va publica un document care demonstreaza ca Guvernul PSD nu intentiona sa aplice noua lege a pensillor din 2020.

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

Florin Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice Legea Pensiilor in 2020. Teodorovici sa nu mai minta si sa acuze public (VIDEO)

Daca Eugen Teodorovici nu renuntala acuzatiile si minciunile publice, va fi publicat un document din care rezulta ca PSD nu avea de gand sa aplice Legea Pensiilor in 2020, a declarat ministrul.

Prima reactie a lui Eugen Teodorovici, dupa ce motiunea simpla impotriva lui Florin Citu a trecut

Eugen Teodorovici i-a transmis un mesaj lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla impotriva ministrului de Finante a trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )