Libnet.ro
UNICEF

16:30

Eugen Teodorovici a instiintat Tribunalul Bucuresti si AEP ca actuala conducere a PSD nu este legitima

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eugen Teodorovici a instiintat Tribunalul Bucuresti si AEP ca actuala conducere a PSD nu este legitima

Eugen Teodorovici a trimis o adresa catre Tribunalul Bucuresti si Autoritatea Electorala Permanenta AEP) in care explica faptul ca a fost aleasa o conducere legitima a partidului in Congresul extraordinar din 29 iunie 2019, anume Viorica Dancila - presedinte, Eugen Teodorovici - presedinte executiv si Mihai Fifor - secretar general. Acesta mai precizeaza ca Dancila si Fifor au demisionat pe 29 noiembrie 2019, insa el ramane in continuare presedinte executiv al PSD, conform news. continuă pe Ziarul Bursa

CAZANCIUC, DESPRE ADRESA LUI TEODOROVICI CATRE TRIBUNALUL BUCURESTI: Daca a facut-o un jurist, ar trebui sa-l dea afara, pentru ca ea are cateva elemente lipsa care fac ca sesizarea sa fie respinsa

Robert Cazanciuc a declarat, referitor la adresa catre Tribunalul Bucuresti facuta de Eugen Teodorovici in care spune ca actuala conducere a PSD e ilegitima, iar el este in continuare presedinte executiv al partidului, ca sesizarea are cateva elemente lipsa care vor face ca aceasta sa fie respinsa. Cazanciuc l-a sfatuit pe Teodorovici sa il dea afara pe juristul care a formulat acea adresa, in cazul in care textul este scris de un jurist, conform news. ro.

Cazanciuc, despre adresa lui Teodorovici catre Tribunalul Bucuresti privind sefia PSD: Daca a facut-o un jurist, ar trebui sa-l dea afara. Va fi respinsa

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, referitor la adresa catre Tribunalul Bucuresti facuta de Eugen Teodorovici in care spune ca actuala conducere a PSD e ilegitima, iar el este in continuare presedinte executiv al partidului, ca sesizarea are cateva elemente lipsa care vor face ca aceasta sa fie respinsa.

Comitetul Executiv al PSD a validat candidatura lui Eugen Teodorovici la sefia partidului

Liderii PSD au decis, miercuri in sedinta Comitetului Executiv sa valideze candidatura lui Eugen Teodorovici la sefia partidului. Teodorovici se afla in conflict direct cu actuala conducere a PSD dupa ce a depus la tribunal o cerere prin care solicita sa fie recunoscut oficial drept singurul membru al conducerii executive a social-democratilor.

Eugen Teodorovici cere in instanta sa fie recunoscut lider executiv al PSD

Cu cateva zile inaintea congresului PSD, Eugen Teodorovici continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului. Teodorovici a publicat pe pagina sa de socializare cererea depusa la Tribunalul Bucuresti prin care solicita sa fie recunoscut oficial drept singurul membru al conducerii executive a social-democratilor. Demersul lui Teodorovici apare in contextul in care si-a depus candidatura pentru sefia PSD.

Reactii transante din PSD, dupa ce Eugen Teodorovici a revendicat sefia partidului in instanta. Ciolacu: Si adultii spun lucruri trasnite Cazanciuc: Nu a depus niciun document conform pentru candidatura (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a formulat o cerere la Tribunalul Bucuresti, prin care a solicitat sa fie recunoscut oficial de catre Autoritatea Electorala Permamenta si institutiile cu atributii in.

EUGEN TEODOROVICI: Exista un document conform caruia Congresul PSD sa accepte o singura candidatura - cea a lui Ciolacu

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a afirmat ca exista un document, din partea conducerii partidului, in care apare foarte clar ca, din cele doua candidaturi pentru sefia partidului, sa fie acceptata doar una - cea a liderului interimar al formatiunii - acesta fiind adoptat in sedinta Comitetului Executiv National de astazi.

Eugen Teodorovici explica de ce nu a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Nou atac dur la Ciolacu

Eugen Teodorovici a explicat, luni seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, de ce nu a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban care va fi citita joi in Parlament Teodorovici spune ca va vota oricand o astfel de motiune de cenzura, insa doar daca va vedea, va citi si isi va asuma continutul textului acesteia.

Candidatura lui Eugen Teodorovici pentru sefia PSD a fost validata in CEx

Comitetul National Executiv al PSD a validat azi candidatura lui Eugen Teodorovici pentru functia de presedinte al partidului la Congresul care va avea loc sambata, conform unor surse news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )