Libnet.ro
UNICEF

15:30

Eugen Teodorovici, mesaj ferm, dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la guvernare: Voi insista sa guvernam si nu sa stam la guvernare!

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, mesaj ferm, dupa ce ALDE a hotarat sa iasa de la guvernare: Voi insista sa guvernam si nu sa stam la guvernare!

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, sustine ca va insista ca social-democratii sa guverneze, nu sa stea la guvernare, adaugand ca renuntarea echivaleaza cu acceptarea. continuă pe Antena3

Tensiuni in PSD! Viorica Dancila si Eugen Teodorovici, la cutite, dupa iesirea ALDE de la guvernare

Tensiuni uriase in PSD, dupa iesirea ALDE de la guvernare. Potrivit unor surse politice, Viorica Dancila si Eugen Teodorovici s-au certat in timpul sedintei de guvern din cauza unui pachet de ordonante.

Eugen Teodorovici compara ALDE cu omul cel lenes din povestea lui Creanga: Da muieti-s posmagii?

Eugen Teodorovici, a lansat un atac la adresa ALDE prin care sugereaza ca a decis iesirea de la guvernare pentru a castiga voturi in campania electorala. Mai mult, acesta a facut o paralela cu Povestea.

Eugen Teodorovici (PSD): Doar lasii si neputinciosii renunta la guvernare. Nu poti sa faci asa ceva pentru un targ sau un calcul politic ieftin

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a afirmat, miercuri, ca nu poti renunta la guvernare pentru un targ sau un calcul politic ieftin, in contextul in care ALDE a parasit coalitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )