Libnet.ro
UNICEF

20:45

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Candva o sa candidez la alegerile prezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Candva o sa candidez la alegerile prezidentiale

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat marti seara, la TVR, ca intentioneaza sa candideze candva la alegerile prezidentiale, noteaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Teodorovici, despre candidatura sa la prezidentiale: Cred ca Romania ar avea mari sanse cu un astfel de presedinte

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a afirmat, miercuri, dupa sedinta cu reprezentantii bancilor, ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale in anii care urmeaza. Important.

Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Candva o sa candidez, cu siguranta

Eugen Teodorovici nu se multumeste cu functia de ministru al Finantelor pe care o are in prezent si viseaza ca va ajunge, candva, si la cea mai inalta demnitate din statul roman. Acesta a dat ca sigura o ca.

DISCOTECA Teodorovici, increzator in sansa sa la PREZIDENTIALE: Stau foarte bine in sondaje. De multe ori autostrada atrage traficul

Eugen DISCOTECA Teodorovici se viseaza candidatul PSD la prezidentiale. Ministrul Finantelor vine, miercuri, cu noi precizari privind o posibila candidatura a sa la presedintie. Teodorovici apreciaza.

Eugen Teodorovici mimeaza, din nou, interesul pentru economie si cetateni! Promite discutii pe OUG 114, dar fara o varianta clara

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti seara, ca va avea o intalnire cu reprezentantii bancilor miercuri dimineata pentru a discuta modificarea OUG 114. Acesta nu a precizat care vor fi variantele discutate, dar a.

Eugen Teodorovici: Am promis ca pensionarii vor avea pensii marite. E o crestere de 45% fata de anul 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a facut o serie de declaratii in Parlament referitoarele la masurile luate de Guvern pana acum. Romania a avut cea mai mare crestere a productivitatii.

CAMERA DEPUTATILOR: Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici - respinsa

Camera Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici.

Motiunea impotriva lui Eugen Teodorovici a picat: PSD a facut scut in jurul ministrului Finantelor

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a picat, miercuri, cu 154 de voturi impotriva si 108 pentru, informeaza B1 TV. Motiunea simpla, intitulata Lacomia.

Motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat

PSD a facut scut in jurul ministrului de Finante, iar motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat. Plenul Camerei Deputatilor a dezbatut luni motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor.

Motiunea simpla impotriva lui Eugen Teodorovici a picat

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a picat miercuri in Camera Deputatilor, cu 108 voturi pentru, 154 impotriva si 18 abtineri.

Eugen Teodorovici: Se modifica OUG 114. Taxa pe lacomie se transforma in stimulent pentru harnicie

Taxa pe lacomie s-ar putea transforma in stimulent pentru harnicie. Eugen Teodorovici,ministru al finantelor publice, spune ca taxa pe activele financiare pecare trebuie sa o plateasca bancile va fi.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )