Libnet.ro
UNICEF

21:00

Eugen Teodorovici: Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Cat de cinic sa fii ca sa accepti sa sacrifici interesele a milioane de cetateni romani de buna credinta, care au respectat cu supunere si rabdare regulile de protejare in fata virusului, in timp ce Orban cu baronii si smecherii galbejiti se spargeau in figuri, furaciuni si paranghelii?. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: De asta nu voi vota legea carantinei!

Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, prin intermediul unei postari pe o retea de socializare, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea. Senatorul PSD afirma ca nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

De ce refuza Eugen Teodorovici sa voteze legea carantinei

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anuntat, vineri seara, ca nu va vota legea privind carantina si izolarea, intrucat nu doreste sa fie partas la restrangerea abuziva a unor drepturi si libertati, justificata doar de incapacitatea de a lua masurile potrivite la momentul oportun.

Eugen Teodorovici: PNL acunde realitatea din economia reala prin imprumuturi

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a declarat ca PNL ascunde romanilor adevarul despre economia reala din Romania si ca liberalii sunt caracterizati de ipocrizie si minciuna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )