Libnet.ro
UNICEF

06:15

Eugen Teodorovici, prima reactie la acuzatiile din spatiul public privind dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, prima reactie la acuzatiile din spatiul public privind dosarul Microsoft

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a datprimele declaratii dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carora ar fi primit mita in dosarul Microsoft, in care ieri, procurorii DNA, au. continuă pe Antena3

Ministrul Discoteca Teodorovici prima REACTIE la acuzatiile ca ar fi luat mita in dosarul Microsoft: Aberatii si idiotenii

Ministrul de Finante, Eugen discoteca Teodorovici, reactioneaza dupa ce in spatiul public au aparut informatii conform carore ar fi luat mita in dosarul Microsoft, al[turi de Calin Popescu.

intalnire de ultima ora in biroul lui Liviu Dragnea: Eugen Teodorovici, chemat la discutii de liderul PSD

O noua sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost convocat, joi, la discutii de liderul PSD, informeaza Romania Tv. intalnirea dintre cei doi are loc .

Toader, prima reactie dupa ce Lazar a atacat in instanta procedura de revocare: Accesul la Justitie e garantat pentru orice persoana, problema e sa nu abuzam de acest drept

Accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana, desi, din pacate, multi abuzeaza de acest drept - este prima reactie a Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce Augustin Lazar a contestat in.

Eugen Teodorovici, mesaj transant privind ANAF: Se va lasa cu anumite masuri

Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat, ca in zilele urmatoareva fi analizata activitatea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), iar masurile luate pot fi chiar de.

Prima reactie a fiului lui Florin Busuioc, dupa ce tatal lui a suferit un infarct

Florin Busuioc se afla in stare stabila la Spitalul Fundeni din Bucuresti, dupa ce marti seara a facut un infarct, imediat dupa terminarea spectacolului de teatru din Craiova. in urma cu un an, Florin.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost exclus din PSD: Orice usa inchisa inseamna o alta usa deschisa

Adrian Tutuianu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost exclus din PSD. Vreau sa va spun ca nu consider niciun moment ca e fostul partid. Voi uza de mijloacele de contestare, respectiv la Comisi.

Adrian Tutuianu, prima reactie dupa ce a fost votata excluderea sa din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general al PSD, Marian Neacsu. Adrian Tutuianu a declarat dupa votul din.

Liviu Dragnea, o prima reactie cu privire la valiza si mai multe detalii despre CEx

Adrian Tutuianu are sprijin pentru a ramane in PSD, dupa cum o spune chiar el, inainte de Comitetul Executiv, in care, potrivit informatiilor Digi24, el si Marian Neacsu ar urma sa fie exclusi din partid. In plus, insusi Liviu Dragnea a confirmat.

Subiectele zilei: Costul cu educatia pentru un copil n 2018 ct 6 alocatii pe luna; Cum devin autohtone peste noapte legume si fructe de import; Prima moneda locala din Romnia. Sibiu va lansa fratele Bitcoin-ului

Siegfried Muresan: Acest Guvern vede Presedintia Consiliului UE ca pe o povara. Vom fi o Presedintie slaba, daca nu. Tara care scoate vizele pentru turistii din Romania si alte 20 de tari, in decembrie si ianuarie. Guvernul Thailandei a decis ca turistii din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )