Libnet.ro
UNICEF

16:30

Eugen Teodorovici: Reclasificarea activitatilor independente in dependente, dupa ce avem criterii clare

B1 B1,
Eugen Teodorovici: Reclasificarea activitatilor independente in dependente, dupa ce avem criterii clare

Ministerul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, ca, pana se vor clarifica criteriile si modul in care reclasifacere a profesilor libere, prevederea care impiedica reconsiderarea. continuă pe B1

Reclasificarea activitatilor independente se amana pana la clarificarea criteriilor, odata cu adoptarea noului Cod Fiscal

Prevederea care impiedica reconsiderarea activitatilor independente cu venituri din profesii libere si drepturi de autor ca activitati dependente este pastrata pana va intra in vigoare noul Cod Fiscal, pentru a fi clarificate intre timp criteriile de reclasificare, potrivit ministrului Finantelor.

Normele Codului Fiscal, publicate fara reconsiderarea activitatilor independente

Normele Codului Fiscal au fost publicate joi in Monitorul Oficial fara abrogarea prevederii care impiedica reconsiderarea activitatilor independente care genereaza venituri din profesii libere sau drepturi de autor independente, anunta Mediafax.

Eugen Teodorovici: Sunt convins ca efectele reducerii TVA la alimente se vor simti incepand de luni

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat vineri ca este de parere ca efectele reducerii TVA la alimente se vor simti incepand de luni, 1 iunie, ziua in care intra in vigoare aceasta masura,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )