Libnet.ro
UNICEF

09:30

Eugen Teodorovici: Romania are un regim fiscal foarte atractiv, principala problema o reprezinta birocratia. Cetatenii trebuie sa inteleaga ca statul trebuie sa fie finantat

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici: Romania are un regim fiscal foarte atractiv, principala problema o reprezinta birocratia. Cetatenii trebuie sa inteleaga ca statul trebuie sa fie finantat

Ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca presiunea birocratica asupra contribuabilului trebuie sa scada, sustinand ca Romania are un regim fiscal foarte atractiv, dar ca principala problema este partea birocratica, care ii sperie atat pe contribuabili, cat si pe investitori. Referindu-se la formularul 600, Teodorovici a spus ca exista doua, trei scenarii in lucru, dar ca cetatenii trebuie sa inteleaga ca statul trebuie sa fie finantat. continuă pe Hotnews

Ministrul Teodorovici: Romania are un regim fiscal foarte atractiv. PROBLEMA PRINCIPALA o reprezinta

Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, pare sa fi identificat marea problema a Romaniei. El sustine ca principala problema este birocratia, care ii sperie atat pe contribuabili, cat si pe in.

Teodorovici a identificat vinovatul. Romania are un regim fiscal foarte atractiv. PROBLEMA PRINCIPALA o reprezinta

Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, pare sa fi identificat marea problema a Romaniei. El sustine ca principala problema este birocratia, care ii sperie atat pe contribuabili, cat si pe in.

Eugen Teodorovici, ANUNT DE ULTIMA ORA despre declaratia 600: Ce se va intampla cu FORMULARUL care a creat un adevarat HAOS FISCAL

In urma audierilor din comisia parlamentara, propunerea de ministru la Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu o noua solutie pentru rezolvarea haosului provocat in fiscalitate de aparitia declaratiei 60.

Eugen Teodorovici: Nu exclud revenirea la impozitarea progresiva, daca are o logica. Declaratia 600 ar putea fi unita cu Declaratia 200

Noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat luni, dupa audierea in Comisia de buget-finante din Parlament, ca nu exclude revenirea la impozitarea progresiva, daca aceasta masura are o logica si daca se va dovedi ca este o masura mai buna pentru romani, iar Declaratia 600 ar putea fi unita cu Declaratia 200.

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor: Problema in Romania e la autorizatii, avize, birocratie. Stam destul de bine la nivelul taxelor

Romania sta destul de bine fata de alte state din regiune din punct de vedere al nivelului taxelor. Problema e la autorizatii, avize, birocratie si trebuie sa actionam radical, a declarat marti dimineata noul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, despre relatia cu creierul programului de guvernare PSD, Darius Valcov, si rolul pe care il va juca in Ministerul de Finante (VIDEO)

La finalul audierilor din comisia parlamentara, Eugen Teodorovici a raspuns in fata jurnalistilor mai multor intrebari privind relatia pe care o are cu Darius Valcov, cel considerat.

Eugen Teodorovici, informatii de ultima ora despre Formularul 600: Se va incerca o simplificare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a venit cu ultimele informatii privind Formularul 600. Acesta a sustinut ca procedura va fi simplificata. Formularul 600. Ieri in sedinta de guvern a fost o.

Eugen Teodorovici, ministrul propus al Finantelor Publice, cauta bani pentru pensii

Ministrul propus la Finante, Eugen Teodorovici, cauta bani pentru pensii. Acesta a declarat dupa audierile in fata parlamentarilor ca asteapta ca legea pensiilor sa fie gata pentru a vedea cati.

Eugen Teodorovici, prognoza despre EVOLUTIA CURSULUI de schimb. Pana la finalul anului, moneda nationala va...

Eugen Orlando Teodorovici, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor, a facut o prognoza la care nu s-ar fi asteptat nimeni dupa deprecierea constanta, de la finalul anului trecut, a leului in fata.

Romania are cel mai slab sistem medical din Europa

O statistica facuta la nivel european care arata ca Romania nu a adunat nici macar 500 de puncte din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,268 seconds )