Libnet.ro
UNICEF

08:01

EUGEN TEODOROVICI: Romania este interesata de continuarea finantarilor BERD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Romania este interesata de continuarea finantarilor BERD

Romania este foarte interesata de continuarea finantarilor Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) in Europa Centrala si de Sud-Est, unde exista inca decalaje insemnate, a afirmat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a participat in perioada 7-8 mai a. c. , la cea de-a 28 Reuniune Anuala a BERD organizata la Sarajevo, Bosnia si Hertegovina. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici, despre motiunea la adresa sa: Continutul este de toata jena

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este de parere ca motiunea depusa impotriva sa la Senat are un continut de toata jena, cu texte culese din mediul online, si nu aduce nicio valoare ad.

EUGEN TEODOROVICI: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi restituita celor in drept pana la sfarsitul lunii mai si ca ANAF va trebui sa emita pana atunci toate deciziile de impunere necesare acestui proces.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost respinsa

Senatorii au respins, luni, motiunea simpla a USR si PNL la adresa ministrului Finantelor, intitulata Eugen Teodorovici romanii iti cer sa demisionezi!. Desi motiunea a fost scrisa de 38 de parlamentari din Opozitie, au existat doar 27 de voturi pentru sustinerea acesteia, relateaza Mediafax.

Eugen Teodorovici da din nou testul motiunii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, da din nou testul motiunii in palament. Dezbaterile incep chiar la aceasta ora. Demersul a fost initiat de parlamentarii PNL si USR, care il acuza pe.

Eugen Teodorovici asigura ca taxa auto va fi restituita

Banii privind taxa de mediu vor fi rambursati cel tarziu pana la sfarsitul lunii mai, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici da asigurari ca taxa auto va fi restituita

Banii privind taxa de mediu vor fi rambursati cel tarziu pana la sfarsitul lunii mai, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

VIDEO Eugen Teodorovici si senatorul liberal Carmen Harau s-au certat pe microfon la Uricani

Eugen Teodorovici si Carmen Harau s-au certat pe microfon, la mitingul PSD de la Uricani, Hunedoara, dupa ce discursul ministrului a fost intrerupt de senatoarea liberala.

Eugen Teodorovici: Taxa auto va fi restituita pana la sfarsitul lunii mai

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat duminica, in municipiul Lupeni, ca banii din taxa de mediu, pe care proprietarii de masini au achitat-o la prima inmatriculare a autovehiculelor, va fi re.

ORBAN, DUPA INTALNIREA CU JOSEPH DAUL: Romania este in primul rand in familia politica a PPE, prin PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, dupa dupa intalnirea cu cel pe care il numeste prietenul sau si al Romaniei, liderul PPE, Joseph Daul, ca Romania este in primul rand in familia politica a Partidului Popular European, prin Partidul National Liberal.

Ce CRED strainii despre Romania: Este o tara SARACA si se afla in UCRAINA! Vloggerul Alex Ciobanu a filmat un CLIP, in Barcelona, care te va lasa FARA CUVINTE!

Ce cred strainii despre Romania? Este numele unui clip realizat de un vlogger din Romania si postat pe Youtube. Videoclipul a fost realizat in Barcelona de catre Alex Ciobanu, un tanar vlogger.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )