Libnet.ro
UNICEF

07:15

Eugen Teodorovici: Suntem o tara sigura pentru investitori, cu o economie sustenabila si cu potential de crestere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Teodorovici: Suntem o tara sigura pentru investitori, cu o economie sustenabila si cu potential de crestere

Romania este o tara sigura pentru investitori, ce inregistreaza progrese in ceea ce priveste stabilitatea cadrului institutional si in consolidarea bugetara, a afirmat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul intalnirilor pe care le-a. continuă pe Wall-Street Ro

EUGEN TEODOROVICI LA INTALNIRILE CU AGENTIILE DE RATING SI FMI: Romania este o tara sigura pentru investitori

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut ieri intrevederi cu reprezentantii agentiilor de rating S and P, Moody 's si Fitch.

Teodorovici, la Washington: Romania este o tara sigura pentru investitori, cu economie sustenabila si potential de crestere

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a avut sambata, 13 aprilie, intrevederi cu reprezentantii agentiilor de rating: SP, Moodys si Fitch. Ministrul Finantelor a subliniat ca punctele forte ale Romaniei sunt nivelul moderat al datoriei publice si al datoriei externe in comparatie cu majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene si mentinerea perspectivelor de crestere economica.

EUGEN TEODOROVICI: Sustinem finantarea adecvata a Fondului Monetar International

Fondul Monetar International este si trebuie sa ramana o institutie bazata pe cote si suntem pregatiti sa sprijinim chiar o marire a acestora, in conditiile in care Uniunea Europeana este deschisa pentru dublarea cel putin a Noilor Acorduri de imprumut NAB).

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )