Libnet.ro
UNICEF

12:15

Eugen Teodorovici: Nu vreau sa mai fie oameni pe drumuri. Stimulam trecerea spre online

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: Nu vreau sa mai fie oameni pe drumuri. Stimulam trecerea spre online

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, la emisiunea Exces de putere ca va simplifica procedurile pentru depunerea de declaratii. Potrivit ministrului, oamenii nu vor mai fi pe. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, intrebat daca sunt bani de salarii marite: Nu va faceti griji de sustenabilitate

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca sunt sustenabile maririle salariale recente, transmite Agerpres.

Eugen Teodorovici: Formularele online se depun la etajul 2 - nu era o gluma, ci realitate; nu mi-a venit sa cred

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca acea expresie formularele online se depun la etajul 2 nu era o gluma, ci era chiar o realitate, transmite Agerpres.

Premierul anunta joi ce se intampla cu FORMULARUL 600. Eugen Teodorovici: Sunt undeva la sapte sau opt formulare intr-unul(VIDEO)

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in sedinta de Guvern de joi, premierul Viorica Dancila va anunta noul mecanism dupa care va.

Eugen Teodorovici: A duce oamenii in puscarie nu este o solutie pentru recuperarea prejudiciilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri, in cadrul emisiuii Dosar de politician, referitor la recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptiei, lucru ce cade in sarcina ANAF, ca.

Asasinarea ziaristului slovac Jan Kuciak: Politia a arestat mai multi oameni de afaceri italieni, suspectati de jurnalist de legaturi cu mafia 'Ndrangheta

Politia slovaca a anuntat joi ca a arestat mai multi oameni de afaceri italieni citati in ancheta de coruptie la nivel inalt efectuata de ziaristul asasinat Jan Kuciak, care ii suspecta de legaturi cu mafia, scrie AFP.

Faze tari:Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie;Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, a efectuat primele teste complete la sol;Descoperirea socanta facuta de o britanica in interiorul uniformei fiicei sale: Am fost dezgus

Cantitatea uriasa de apa de pe Luna va ajuta omenirea in viitorul apropiat. Cercetatorii au remarcat ca apa este prezenta mai ales ca OH o molecula hidroxil reactiva, in loc de H2O) si nu poate fi usor accesata. Ce s-a intamplat cu urmasii celor mai malefici oameni din istorie. De indata ce au aflat de istoricul familiei, rudele lui Hitler au facut un pact sa nu faca vreodata copii.

Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un curs de exorcizare, motivand ca din ce in ce mai m.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )