Libnet.ro
UNICEF

12:45

Eugen Tomac acuza un blat PSD - USR la alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Rezultatul votului bate orice speculatie (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac acuza un blat PSD - USR la alegerea lui Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ: Rezultatul votului bate orice speculatie (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, a dat de inteles, intr-o interventie pentru B1 TV, ca alegerea social-democratului Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ este rezultatul unui blat intre PSD si USR. in. continuă pe B1

Culise. Suspiciune de blat PSD-USR la votul pentru sinecurile de la Consiliul Legislativ

Desi votul a fost secret, cifrele arata ca parlamentarii PSD au votat masiv cu George Dirca, candidatul USR pentru sefia unei directii din Consiliul Legislativ, in timp ce macar o parte din senatorii si deputatii USR l-au votat pe Florin Iordache, nu pe Augustin Zegrean, asa cum a fost intelegerea cu PNL.

Eugen Tomac: Nu mai umblati cu PSD-ul vopsit, ca nu tine! Numirea lui Florin Iordache, autorul OUG 13, la Consiliul Legislativ, ne demonstreaza ca PSD ramane un partid anchilozat, manevrat din umbra

Eugen Tomac, presedintele PMP, a comentat posibila instalare a lui Florin Iordache in fruntea Consiliului Legislativ. Pe ultima suta de metri, Ciolacu si ai lui incearca sa ne mai pacalesca o data cum.

Eugen Tomac, atac la adresa PSD: in loc sa veniti cu solutii, aveti o singura agenda sa dati jos Guvernul (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, Eugen Tomac PMP) a adus o serie de acuzatii la adresa PSD. Europarlamentarul este de parere ca opozitia a avut o signura agenda in timpul pandemiei, iar aceasta a fost inlaturarea.

Eugen Tomac: Votul pentru Iordache de la PSD si Dirca de la USR a fost dat sigur de catre parlamentarii celor doua partide. Nu ma mira ca USR a facut intelegere cu PSD, au mai fost asemenea negocieri in Parlament

Statuia moralitatii s-a prabusit, a subliniat Eugen Tomac, presedintele PMP, care a explicat ca e clar ca a fost o intelegere politica la votul de marti din Parlament, cand deputatul PSD Florin.

Barna, reactie la acuzatiile lui Orban de blat cu PSD la alegerea lui Iordache: E absurd. inteleg disperarea PNL - UPDATE

Acuzatiile reciproce de blat cu PSD la alegerea controversatului Florin Iordache la sefia Consiliului Legislativ continua. Liderul USR, Dan Barna, spune ca sunt absurde acuzatiile PNL si ca, de fapt, o parte dintre parlamentarii liberali ar fi votat pentru Iordache.

PASCAN: Blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigureaza o posibila alianta intre cele doua partide

Presedintele executiv al PMP, deputatul Marius Pascan, afirma ca blatul PSD-USR la Consiliul Legislativ prefigureaza o posibila alianta intre cele doua partide dupa alegerile parlamentare, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )