Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Tomac: Credeti ca e posibil ca Raed Arafat sa ne indemne sa avem acasa baloane cu gaz CS, din care sa inhalam periodic cantitati mici pentru linistea PSD?

B1 B1,
Eugen Tomac: Credeti ca e posibil ca Raed Arafat sa ne indemne sa avem acasa baloane cu gaz CS, din care sa inhalam periodic cantitati mici pentru linistea PSD?

Presedintele PMP, Eugen Tomac, laseaza au atac dur la adresa lui Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in contextul in care acesta a dat asigurari ca substantele lacrimogene folosite. continuă pe B1

Raed Arafat, lamuriri in privinta gazelor lacrimogene, date de jandarmi la protestele din Piata Victoriei. Acestea sunt efectele substantelor folosite de jandarmi

Raed Arafat a adus lamuriri cu privire la substantele folosite de jandarmi la protestele din Piata Victoriei, dar si despre efectele acestora. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta sustine ca.

Raed Arafat, atentionare despre stirile false. Oamenii trebuie sa aiba mare grija: Se induce isterie in randul oamenilor

Raed Arafat a vorbit joi seara, la Antena 3, despre stirile false. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgentasustine ca oamenii nu trebuie sa creada tot ce vede in mediul online si orice.

Raed Arafat: Pana miercuri, 80 de persoane s-au prezentat la spital in urma expunerii la gaze lacrimogene

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca pana miercuri 64 de persoane care au participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei s-au prezentat la spital, iar joi - 16, potrivit Agerpres.

Raed Arafat: Pana acum, 80 de persoane care au fost la protest s-au prezentat la medic

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca pana joi, 80 de persoane s-au prezentat la spital dupa ce au fost prezenta la protestul din 10 august in care jandarmii au folosit.

Raed Arafat: Pna acum s-au prezentat la spital 80 de persoane dintre cele care au fost vineri n Piata Victoriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca pana miercuri 64 de persoane care au participat la incidentele din 10 august din Piata Victoriei s-au prezentat la spital, iar joi - 16, transmite Agerpres.

Raed Arafat, secretar de stat: Jandarmii au folosit gaze CS. Nu exista un tratament specific pentru eliminarea efectelor gazului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat Raed Arafat, a dezvaluit, pentru Adevarul, ce gaze au folosit jandarmii la reprimarea protestului diasporei din Piata Victoriei.

Raed Arafat: DSU nu tine partea Jandarmeriei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,Raed Arafat, explica, intr-o postare pe Facebook, motivele pentru care Departamentul pe care il conduce a emis comunicatul de miercuri seara seara trecuta) in care se mentiona ca substantele folosite in timpul interventiei jandarmilor din 10 august din Piata Victoriei sunt conform standardelor internationale. in comunicat este mentionat si faptul ca persoanele care au fost expuse la aceste substante li se recomanda sa nu se prezinte la medic pentru controale de rutina, ci doar daca au simptome ingrijoratoare.

Raed Arafat explica motivele emiterii comunicatului DSU si respinge acuzatiile ca acesta ar fi o diversiune sau rezultatul unui ordin politic

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat explica motivele pentru care a fost emis comunicatul in care se mentiona ca substantele folosite in timpul interventiei jandarmilor din 10 august din Piata Victoriei sunt conform standardelor internationale, iar celor care au fost expusi la aceste substante li se recomanda sa nu se prezinte la medic pentru controale de rutina, ci doar daca au simptome ingrijoratoare.

Raed Arafat: Ne-am consultat cu fabricantii gazelor folosite n Piata Victoriei si am discutat cu un specialist n toxicologie din New York

Secretarul de stat Raed Arafat afirma, dupa reactii critice la comunicatul DSU de ieri, ca s-a consultat cu fabricantii gazelor lacrimogene folosite vineri pe manifestanti si ca a vorbit cu un specialist in toxicologie din New York. Departamentul pentru Situatii de Urgenta a spus miercuri ca prezentarea la medic a celor expusi la substante lacrimogene este necesara doar daca apar simptome ingrijoratoare.

Raed Arafat explica motivele emiterii comunicatului DSU si respinge acuzatiile ca acesta ar fi o diversiune sau rezultatul unui ordin politic

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat explica, intr-o postare pe Facebook, motivele pentru care Departamentul pe care il conduce a emis comunicatul de miercuri seara in care se mentiona.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )