Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac, liderul PMP: Vom stabili votul pentru investirea noului guvern in grupul parlamentar al PMP

Antena3 Antena3,
Eugen Tomac, liderul PMP: Vom stabili votul pentru investirea noului guvern in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor. continuă pe Antena3

PNL negociaza, miercuri, cu PMP pentru investitura Guvernului Orban: Care sunt prioritatile lui Eugen Tomac si ale partidului sau in ecuatia guvernarii

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca va discuta miercuri, ora 16:00, cu Ludovic Orban, omologul sau de la PNL si premierul desemnat de catre presedintele Klaus Iohannis, cu privire la conditiile in care.

PMP a reiterat conditiile in care intra la guvernare. Eugen Tomac: Discutiile privitoare la viitorul cabinet de ministri se vor purta impreuna cu premierul desemnat

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat, luni seara, ca discutiile referitoare la viitorul cabinet de ministri se vor purta impreuna cu premierul desemnat. Discutiile privitoare la viitorul cabinet.

TOMAC, DESPRE VOTUL PMP LA INVESTIREA NOULUI GUVERN: il vom stabili in grupul parlamentar al PMP

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu premierul desemnat, Ludovic Orban, ca decizia privind votul de sustinere la investirea noului guvern va fi luata in cadrul structurilor politice ale partidului, mentionand insa ca a gasit deschidere la problemele pe care le-a ridicat in cadrul dialogului cu liderul liberal.

Eugen Tomac: Nu ne intereseaza sa facem coalitie cu Victor Ponta. Daca nu votam investirea unui nou guvern, ramanem cu Dancila pana dupa prezidentiale (VIDEO)

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat luni seara,dupa discutiile avute la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta si Ludovic Orban, ca PMP nu va accepta sa faca pa.

Parlamentul European amana votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene

Parlamentul European a amanat miercuri votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene conduse de Ursula von der Leyen programat initial sa aiba loc pe 23 octombrie, in cadrul sesiunii plenare de saptamana.

Parlamentul European amana votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene

Parlamentul European a amanat miercuri votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene conduse de Ursula von der Leyen programat initial sa aiba loc pe 23 octombrie, in cadrul sesiunii plenare de saptamana viitoare a PE de la Strasbourg, relateaza dpa, citand surse europarlamentare.

Parlamentul European a amanat votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene, in contextul in care candidatii Romaniei, Ungariei si Frantei au fost respinsi

Parlamentul European a amanat miercuri votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene conduse de Ursula von der Leyen programat initial sa aiba loc pe 23 octombrie, dar nu a stabilit o alta data, relateaza DPA, citand surse parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )