Libnet.ro
UNICEF

06:00

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul. continuă pe B1

TOMAC: PMP a contestat decizia de a nu avea reprezentanti in BEC

Partidul Miscarea Populara a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie decizia de excludere din randul formatiunilor care vor avea reprezentanti in Biroul Electoral Central constituit pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Trump, invitat in Romania de liderul PMP, Eugen Tomac: A raspuns diplomatic ca se va gandi serios la propunere, care suna bine (FOTO)

Liderul PMP,Eugen Tomac, a fost prezent, inSUA, la Conferinta Actiunii Politice Conservatoare CPAC), unde presedintele americanDonald Trumpa sustinut un discurs. Vezi detalii AICI) Cu.

Eugen Tomac, critici dure pentru Dacian Ciolos: Sustineti traseismul in politica? Defilati cu politruci precum Cristian Preda (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, marti, pe Dacian Ciolos pentru apropierea sa de Cristian Preda, europarlamentar ales din partea PMP care a schimbat tabara. Partidul dlui Ciolos vine si spune ca.

Tomac (PMP): Credeam ca faza cu premierul, care afirma ca seful sau de partid nu ii impune ce sa zica, ci doar ii scrie discursurile, e doar o gluma. Pacat ca traim astfel de vremuri

Eugen Tomac, presedintele PMP, a facut haz de necaz, dupa ce premierul Dancila a recunoscut ca prefera sa foloseasca o hartiuta decat sa vorbeasca liber si sa spuna prostii. Demnitarul a.

Eugen Tomac, prezent la discursul lui Donald Trump, de la CPAC: Mi-as dori sa simt aceeasi determinare si acasa. Din pacate, la noi agenda este confiscata de oameni mici cu interese meschine(VIDEO)

Liderul PMP, Eugen Tomac, a fost prezent, in SUA, la Conferinta Actiunii Politice Conservatoare CPAC), unde presedintele american Donald Trump a sustinut un discurs. intr-o postare pe Facebook, Tomac a.

Eugen Tomac: Tudorel Toader este avocatul lui Dragnea, nu ministrul Justitiei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat intr-un interviu pentru RFI pe Tudorel Toader, spunand despre acesta ca este avocatul lui Dragnea si ironizandu-l prin a-l compara cu Dorel. in timp ce sapa o groapa a lovit firul de curent.

Eugen Tomac, intalnire cu un consilier al lui Trump

Liderul PMP Eugen Tomac, aflat in vizita in SUA, afirma ca i-a transmis presedintelui Donald Trump invitatia de a vizita Romania, cu ocazia intlnirii pe care a avut-o cu consilierul acestuia Kellyanne Conway, fost sef al campaniei prezidentiale.

Tomac (PMP): Sa pretuim libertatea oferita de democratie, nu cea pe care si-o doreste Dragnea si pentru care a sufocat statul roman in ultimii doi din dorinta de a controla tot

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara, isi doreste ca romanii sa inceapa sa pretuiasca libertatea oferita de democratie, si nu cea pentru care Dragnea a sufocat statul roman, in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )