Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP), dupa caderea Guvernului PSD: Solutia corecta este un executiv care sa-si asume cel putin un an de zile actul guvernarii in mod transparent

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca membrii partidului pe care il conduce vormerge vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni de la ora 12,30. Am avut rolul nostru esential in a da jos.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Discoteca Teodorovici a hartuit un reporter B1.RO: Delir. Un om caruia chiar i-au plecat boii (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, a caracterizat, joi seara, in direct pe B1TV, drept delir si golanie gestul lui Eugen Teodorovici, in conditiile in care, imediat dupa motiunea de cenzur.

Eugen Tomac (PMP): UE va ajunge la Chisinau doar si doar prin Unirea Republicii Moldova cu Romania

Uniunea Europeana va ajunge la Chisinau doar si doar prin Unirea Republicii Moldova cu Romania, a afirmat, marti, eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP. Demnitarul european a facut aceasta.

Tariceanu: Guvernul Dancila a cazut pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am adresat. Sustinem un program de guvernare cu accente liberale

Presedintela ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat joi ca guvernul Dancila a cazut pentru ca a fost incapabil sa se ridice la inaltimea misiunii sale, precum si pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am facut. Acesta a explicat de asemenea ca ALDE e pregatit sa sustina o guvernare cu accente liberale.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

Eugen Tomac, dupa ironiile lui Ponta la adresa lui Dancila: Ea i-a mintit si pe cei din PSD ca e o proasta si a ajuns presedintele partidului, ba chiar si candidatul la prezidentiale (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a afirmat, joi seara, in direct pe B1TV, ca Victor Ponta a incercat, in timpul dezbaterii asupra motiunii de cenzura, sa para ca este cel mai agresiv lider politic din.

Tomac (PMP): Oficial s-a incheiat epoca Dragnea

Oficial s-a incheiat epoca Dragnea si s-a demonstrat ca politicieni cu viziuni diferite isi pot da mana in interesul acestei tari, a declarat presedintele PMP, Eugen Tomac, dupa ce motiunea de cenzura a trecut.

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )