Libnet.ro
UNICEF

17:15

EUGEN TOMAC: Profesorii romani din Ungaria au interzis la actiunile dedicate Centenarului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Profesorii romani din Ungaria au interzis la actiunile dedicate Centenarului

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat ieri, la Alba Iulia, ca ii va solicita ministrului de externe sa reactioneze fata de un gest condamnabil al Guvernului de la Budapesta, care, potrivit parlamentarului, le-ar fi interzis profesorilor romani din Ungaria sa participe la o actiune desfasurata sambata la Jula. continuă pe Ziarul Bursa

Tomac: Profesori romni din Ungaria, amenintati ca vor fi sanctionati daca participa la o actiune dedicata Centenarului

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat duminica, la Alba Iulia, ca ii va solicita ministrului de externe sa reactioneze fata de un gest condamnabil al Guvernului de la Budapesta, care, potrivit parlamentarului, le-ar fi interzis profesorilor romani din Ungaria sa participe la o actiune desfasurata sambata la Jula, transmite Agerpres.

Eugen Tomac: Sunt de-a dreptul SOCAT. Profesori romani din Ungaria, amenintati ca vor fi sanctionati daca participa la o actiune dedicata Centenarului

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, s-a declarat socat de un gest condamnabil al Guvernului de la Budapesta, care, potrivit parlamentarului, le-a interzis profesorilor romani din Ungaria sa pa.

Eugen Tomac: Sunt de-a dreptul SOCAT. Voi cere ministrului de Externe sa reactioneze de urgenta fata de ATACUL BRUTAL al Guvernului de la Budapesta impotriva romanilor

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, s-a declarat socat de un gest condamnabil al Guvernului de la Budapesta, care, potrivit parlamentarului, le-a interzis profesorilor romani din Ungaria sa pa.

EUGEN TOMAC: Reunificarea Romaniei si Basarabiei, un proces realizabil

Reunificarea Basarabiei cu Romania este un proces realizabil, realist, care a si inceput prin actiunea de redobandire a cetateniei romane de catre un milion de locuitori ai Republicii Moldova, a declarat duminica, la Alba Iulia, presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac.

Eugen Tomac, despre reunificarea Romaniei si Basarabiei: Nu doar ca este realizabila, ci a inceput. Trebuie promovata si la Bruxelles

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a vorbit duminica despre reunificarea Basarabiei cu Romania. Potrivit parlamentarului, este vorba de un proces realizabil, realist, care a si inc.

Eugen Tomac, atac devastator la ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu: Acest om fara pic de rusine este ministrul lui Dancila si pozeaza in Alba ca Zapada

Zi cruciala in PSD. Liviu Dragnea si Viorica Dancila decid, luni, remanierea Guvernului. in afara de scandalul care macina din interior partidul lui Dragnea, nici opozitia nu slabeste.

Previziuni dure pentru romani din partea lui Ponta: Cifrele arata toate un dezastru in 2020. Va veni momentul in care va trebui sa platim nota de plata

Previziuni dure pentru romani vin din partea fostului premier, Victor Ponta. Acesta sustine ca in doi ani vom resimti efectele promisiunilor facute in ajun de an electoral, iar Romania risca sa ajunga in.

O familie de romani din Marea Britanie, victima unui atac rasial: Apartamentul le-a fost INCENDIAT, iar ei BATUTI CRUNT (FOTO)

Un nou atac rasial asupra romanilor din Marea Britanie. Apartamentul unei familii de romani a fost incendiat, iar concetatenii nostri au fost batuti si amenintati sa se intoarca la ei in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )