Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac: PSD reprezinta tot ce e mai rau in politica

B1 B1,
Eugen Tomac: PSD reprezinta tot ce e mai rau in politica

Presedintele executiv alPMP, deputatulEugen Tomac, este de parere ca PSD reprezinta tot ce e mai rau in politica. Tomac condidera ca Congresul PSD de sambata nu este altceva decat o. continuă pe B1

Eugen Tomac: Calendarul Centenar, un esec pe toate planurile si o batjocura la adresa romanilor

Presedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, a afirmat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca potrivit ultimelor actiuni ale guvernarii actuale, calendarul Centenar este un esec pe.

Malin Bot, la protestul din fata Salii Palatului: E mai rau decat pe vremea lui Ceausescu. O institutie militarizata este scoasa pe strada pentru a limita dreptul la libera circulatie al unor cetateni (VIDEO)

Malin Bot, prezent sambata la protestul din fata Salii Palatului, unde are loc Congresul PSD, a criticat mobilizarea masiva a jandarmilor in zona, precizand ca nici macar la congresele organizate in vremea.

Ce boala ucide tot mai des romancele sub 50 de ani. Anuntul alarmant al medicilor

Incidenta in crestere a bolilor cardiovasculare infarct, accident vascular cerebral etc. ) nu mai este o noutate nici pentru populatie, nici pentru lumea medicala. Ceea ce ii ingrijoreaza mai mult pe specialisti este ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3753 seconds )