Libnet.ro
UNICEF

22:45

EUGEN TOMAC: Sustinem demersul legitim al Opozitiei de a trimite Guvernul acasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Sustinem demersul legitim al Opozitiei de a trimite Guvernul acasa

Partidul Miscarea Populara sustine candidatul PNL pentru sefia Senatului si, totodata, demersul legitim al Opozitiei - motiunea de cenzura, a anuntat liderul partidului, Eugen Tomac, care se va intalni miercuri pe aceasta tema cu liderul PNL, Ludovic Orban, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

EUGEN TOMAC: PMP n-are nicio intelegere cu Pro Romania

Partidul Miscarea Populara PMP) n-are niciun fel de intelegere cu Pro Romania, respectiv cu liderul acestei formatiuni, Victor Ponta, si nici cu presedintele PSD, Viorica Dancila, privitor la un grup senatorial, a precizat, miercuri, liderul PMP, Eugen Tomac.

EUGEN TOMAC: Tariceanu a picat in capcana

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a picat intr-o capcana, fiind umilit de premierul Viorica Dancila care il lasa fara partid si fara parlamentari, in conditiile in care acestia din urma fug disperati la PSD pentru functii in stat.

Eugen Tomac, despre respingerea propunerilor Vioricai Dancila pentru postul de comisar european: PSD a facut din nou Romania de rusine!

Liderul PMP, Eugen Tomac, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a facut din nou Romania de rusine, in contextul aparitiei informatiilor potrivit carora propunerile Vioricai Dancila pentru postul de.

Eugen Tomac (PMP), dupa afirmatia lui Bruynseels: Pamantul e plat, Rusia e membra NATO. Probabil urmeaza China membra UE. Uite de-aia avem nevoie de oameni destepti la Cotroceni

Eugen Tomac, liderul PMP, a comentat gafa Ramonei Ioana Bruynseels, care afirmase anterior ca Rusia este partenera Romaniei in NATO. Europarlamentarul a spus ca, in aceste conditii, probabil urmeaza China.

Eugen Tomac: imi place tot mai mult aceasta capcana in care a picat Tariceanu. Dupa ce l-a folosit Dragnea ca pe o carpa politica, a venit randul lui Dancila sa-l umileasca

Liderul PMP, Eugen Tomac, acuza PSD ca sfideaza totul prin propunerea ca Teodor Melescanu sa preia functia de presedinte al Senatului in locul lui Calin Popescu Tariceanu. intr-o postare pe Facebook,.

Eugen Tomac (PMP), apel catre Opozitie: Trebuie sa adoptam proiectul privind alegerea primarului in doua tururi. Este un semnal pe care romanii il asteapta

Partidul Miscarea Populara PMP) face un apel catre parlamentarii Opozitiei sa sustina rediscutarea si adoptarea in Parlament a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )