Libnet.ro
UNICEF

21:00

Eugen Tomac a votat in Serbia. Sperantele presedintelui PMP

România Liberă România Liberă,
Eugen Tomac a votat in Serbia. Sperantele presedintelui PMP

Liderul Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a votat sambata, in Serbia, in turul al doilea al. continuă pe România Liberă

Alegeri prezidentiale 2019 Eugen Tomac a votat in Serbia: Romania este model in ceea ce priveste respectarea drepturilor minoritatilor

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat, sambata, la Consulatul General al Romaniei de la Zaje269;ar, Serbia, precizand ca a ales sa fie alaturi de comunitatea romaneasca din Valea Timocului. Presedintele Romaniei trebuie sa isi indrepte atentia si catre cei care sunt nevoiti sa lupte pentru a-si apara identitatea, cultura si traditiile romanesti, a spus Tomac.

EUGEN TOMAC (PMP): Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot.

Eugen Tomac, presedintele PMP: Votul nostru va merge spre Klaus Iohannis, nu putem boicota

In finala alegerilor prezidentiale nu exista un rau mic sau mai mare, pur si simplu nu exista decat o singura optiune, Klaus Iohannis, spune presedintele PMP, Eugen Tomac.

Tomac: Am votat alaturi de comunitatea romaneasca din Valea Timocului, pentru a atrage atentia asupra obligatiei pe care o avem de a nu-i abandona pe romanii de aici (VIDEO)

Eugen Tomac a votat la Consulatul General al Romaniei de la Zaje269;ar, Serbia, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Liderul PMP a precizat ca a vrut astfel sa atraga atentia asupra obligatiei pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )