Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eugenia Serban, schimbare uluitoare dupa ce a invins de doua ori cancerul. Nu o mai recunosti FOTO

Playtech Playtech,
Eugenia Serban, schimbare uluitoare dupa ce a invins de doua ori cancerul. Nu o mai recunosti FOTO

In urma cu un an iubita actria Eugenia Serban primea o veste dura, pe care nimeni nu si-ar dori-o. Medicii ii puneau diagnosticul de cancer ginecologic. Ulterior, dupa o ainvestigatie amanuntita Eugenia a aflat ca a fost depistata cu un al doilea cancer la san. Eugenia Serban: A fost una dintre cele mai urate zile . continuă pe Playtech

Eugenia Serban, despre cum a depasit socul diagnosticului de cancer: Mi-am pus gene si mi-am facut parul albastru

Diagnosticata cu doua forme de cancer, ginecologic si la san, actrita Eugenia Serban a vorbit desprecum a depasit momentele cumplite.

ANRE: Durata penelor de curent in Romania este de doua ori mai mare decat in tarile din vestul Europei

Consumatorii romani de energie au stat in bezna, in medie, 350 de minute anul trecut, durata penelor de curent in Romania fiind de doua ori mai mare decat in tarile membre ale Uniunii Europene UE) avansate,.

ANRE: Durata penelor de curent in Romania este de doua ori mai mare decat in tarile vest-europene

Fiecare consumator roman de energie a stat in bezna, in medie, 350 de minute anul trecut, durata penelor de curent in Romania fiind de doua ori mai mare decat in tarile europene avansate.

Momente de uluiala in Italia dupa ce doua romance au primit un milion de euro mostenire de la un italian. Ce s-a intamplat

Sunt puttine cazurile in care cineva, inainte de a pleca din lumea asta, lasa prin testament intreaga sa agoniseala unor straini, de cele mai multe ori este lasata familiei. Se pare ca doua romance au avut un mare noroc si au mostenit o suma frumusica. Momente de uluiala in Italia dupa ce doua romance au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )