Libnet.ro
UNICEF

19:00

EULER HERMES: Ne asteptam ca panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani sa-si modifice sensul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EULER HERMES: Ne asteptam ca panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani sa-si modifice sensul

Panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani ar putea sa isi modifice sensul, pentru 2020 fiind estimata o crestere de 3% , estimeaza specialistii Euler Hermes, lider global in asigurarea de credit comercial si specialist in domeniul garantiilor si al colectarii creantelor. continuă pe Ziarul Bursa

Specialist: Creste numarul incidentelor de neplata. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie si constructii. Insolventele vor creste in 4 din 5 tari in acest an

Ne asteptam ca panta descendenta a insolventelor din ultimii doi ani sa-si modifice sensul. incetinirea cresterii economice si accentuarea dezechilibrelor la nivelul deficitului de cont curent si al celui bugetar reprezinta motive de ingrijorare la nivel macroeconomic. De asemenea, vedem o crestere a numarului de incidente de neplata, coroborata cu o crestere a termenelor de incasare raportata ori confirmata de companii. Cele mai afectate sectoare sunt cel farmaceutic, distributie cu precadere non-alimentar, constructii si sectoarele aferente, spune Mihai Alexandru Chipirliu, Head of Risk Analysis, Euler Hermes Romania.

Liverpool, in mars triumfal spre primul titlu din ultimii 30 de ani. Internautii au subliniat SUPREMATIA cormoranilor printr-o fotografie destul de simpla (FOTO)

Liverpool a invins-o autoritar pe Southampton, sambata, in runda 25 din actuala editie de Premier League, iar castigarea titlului mai este pusa la indoiala doar de matematica. o matematica destul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )