Libnet.ro
UNICEF

16:01

EurActiv: Victor Ponta declara ca se afla in continuare in conflict cu Traian Basescu

B1 B1,
EurActiv: Victor Ponta declara ca se afla in continuare in conflict cu Traian Basescu

Premierul roman Victor Ponta se afla in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, dupa cum a declarat acesta la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Bruxelles, transmite. continuă pe B1

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

VIDEO Victor Ponta, la Bruxelles. Participa la congresul socialistilor europeni.

Prim-ministrul Victor Ponta se afla la Bruxelles, unde participa la congresul socialistior, trasmite Realitatea TV. Socialistii europeni isi vor alege in cadrul congresului o noua conducere. Initial reuniunea ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, insa premierul a solicitat mutarea ei la Bruxelles, ca urmare a problemelor interne ale Romaniei. lt;a href=http://www. contentchannel. ro mce_href=http://www. contentchannel. ro target=_blankgt; lt;img border=0 alt=content .

Victor Ponta pentru EurActiv: Sunt in continuare in dezacord cu Traian Basescu

Victor Ponta spune ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, o declaratie ce pare sa prevesteasca o noua controversa cu privire la cine va reprezenta Romania la summitul UE din noiembrie, scrie EurActiv. com, care publica luni un interviu luat premierului roman, cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni PES), care a avut loc sambata la Bruxelles.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu.

Cristian Preda: Victor Ponta nu vrea sau nu poate sa-si exercite functia de premier. USL nu vrea coabitare

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda este de parere ca plecarea lui Victor Ponta de la sedinta CSAT arata ca acesta nu vrea sau nu poate sa coabiteze, lucru de care presedintele Traian Basescu trebuie.

Victor Ponta, adevarul despre Oltchim, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Luni seara, invitatul special al lui Mihai Gadea este Primul Ministru al Romaniei, Victor Ponta. in emisiunea din aceasta seara, premierul va raspunde celor mai importante intrebari ale momentului. Care este.

Ministrul Economiei, chemat la Guvern pentru a discuta cu Victor Ponta, in ultima zi de negocieri pentru contractul Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost chemat, luni dimineata, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta. Cel mai probabil, subiectul discutiei este legat de privatizarea Oltchim. Tot la Guvern este.

Adriean Videanu (PDL): Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Adriean Videanu: Victor Ponta pune pe butuci economia romaneasca (VIDEO)

Cazul Oltchim este intretinut de Guvernul Ponta din ratiuni strict politice, a declarat Videanu. Videanu afirma ca Victor Ponta doreste sa intretina public acest circ politico-mediatic care , din.

Victor Ponta: Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la OPSPI

Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a declarat premierul Victor Ponta luni seara la Antena 3. Premierul ii reproseaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )