Libnet.ro
UNICEF

23:30

EURO 2016. O sala de presa de la Stade de France, evacuata cu cinci ore inainte de Franta - Romania, intr-un control de rutina

Antena3 Antena3,
EURO 2016. O sala de presa de la Stade de France, evacuata cu cinci ore inainte de Franta - Romania, intr-un control de rutina

O sala de presa de la Stade de France a fost evacuata pentru scurt timp, vineri, cu cinci ore inainte de meciul Franta - Romania, din deschiderea Campionatului European, pentru un control de. continuă pe Antena3

EURO 2016. Cum arata Stade de France cu cateva ore inainte de meci. Pregatiri de ultima ora pentru suporterii romani!

Franta - Romania, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, pe Stade de France, eveniment la care vor lua parte peste 15.

EURO 2016. Mesajul premierului Dacian Ciolos, de pe stadionul Stade de France

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat optimist joi cu privire la rezultatul meciului de fotbal Romania-Franta, din deschiderea Campionatului European.

MULTIMEDIA - Prezentare Euro 2016: Romania, cenusareasa sau surpriza? - Stadioanele din Franta care vor gazdui turneul final

Calificata la turneul final european dupa o pauza de opt ani, nationala Romaniei va deschide balul de la EURO 2016 intr-o partida cu Franta, tara gazda a intrecerii vineri, de la ora 22:00). Tricolorii si-au propus sa fie una din surprizele placute ale turneului, punctul forte al echipei lui Anghel Iordanescu fiind defensiva prima reprezentativa a primit doar doua goluri in preliminarii). Euro se va disputa in perioada 10 iunie 10 iulie, iar meciurile vor fi gazduite pe 10 stadioane, unele noi, altele renovate special pentru acest turneu.

EURO 2016. Unde vezi Romania-Franta la EURO 2016

EURO 2016 Selectionerul echipei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, va incepe meciul cu Franta, partida inaugurala a EURO 2016, cu practic cea mai buna formula a sa, vineri seara, pe Stade de.

Noi masuri de securitate pentru campionatul Euro 2016: Paza, suplimentata cu inca 3.000 de ofiteri de politie

Paza la campionatul Euro 2016 a fost suplimentata cu inca 3. 000 de ofiteri de politie, pe langa cei 10. 000 desemnati initial sa asigure paza in Ile-de-France, cea mai populata regiune a.

EURO 2016, Romania - Franta: Boloni a dezvaluit in presa franceza care trebuie sa fie adevaratul obiectiv al Romaniei la Campionatul European

EURO 2016 Franta - Romania este meciul pe care vor fi atintiti toti ochii Romaniei in aceasta seara, de la ora 22.

Ministrul francez de Interne a fost surprins ca vrea sa minta presa in timpul simularii unui atentat terorist la Euro 2016 (VIDEO)

In cadrul pregatirilor pentru Euro 2016, Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a participat, in luna martie, la o simulare a unui atentat terorist intr-o zona a fanilor din.

FOTO EXCLUSIV. EURO 2016: Tricolorii, mai motivati ca niciodata, inaintea meciului de debut cu Franta

Jurnalistii prezenti miercuri in cantonamentul nationalei de fotbal au avut ocazia de a vorbi minute bune cu doi dintre jucatorii de baza ai nationalei inaintea meciului de deschidere de la Euro 2016. Activitatea de presa a fost deschisa de prezenta unuia dintre antrenorii secunzi in persoana lui Viorel Moldovan fostul atacant al Romaniei.

Anatomia EURO 2016: cum stam cu inaltimea, varsta si greutatea

UEFA, preluata de agentia romana de presa Agerpres, a realizat un top la EURO 2016 pe criterii de inaltime, varsta si greutate. Romania este si ea acolo. Portarul Pantilimon este cel mai inalt jucator, dar Romania o greutate medie printre cele mai mici de la turneul final de Franta, semn ca ar trebui sa consumam mai mult zahar, sare si grasimi.

EURO 2016. Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru tricolori

Mai sunt doar cateva minute pana la meciul Franta Romania, din deschiderea Euro 2016. Presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )