Libnet.ro
UNICEF

06:00

Euro 2019: Nedelcearu, despre accidentarea din Malta - Nu este nimic grav. Trebuie sa stau 10 zile cu masca

Hotnews Hotnews,
 Euro 2019: Nedelcearu, despre accidentarea din Malta - Nu este nimic grav. Trebuie sa stau 10 zile cu masca

Fundasul Ionut Nedelcearu, accidentat la meciul cu Malta, a declarat ca a suferit o fractura a oaselor nazale, insa asta nu il va impiedica sa evolueze la Campionatul European de tineret. continuă pe Hotnews

Vesti excelente pentru nationala de tineret: Verdictul medicilor in cazul lui Nedelcearu dupa accidentarea din Malta

Accidentat in prima repriza a meciului cu Malta, Ionut Nedelcearu a parasit terenul in lacrimi, fiind inlocuit cu Sapunaru.

Alerta la nationala Under 21. Convocare de urgenta pentru Euro 2019, dupa accidentarea lui Ionut Nedelcearu

Ionut Nedelcearupoate rataEuro 2019, cunationala Under 21, dupa accidentarea groaznica pe care a suferit-o aseara.

George Puscas, dupa cele doua goluri cu Malta: Este o mandrie sa marchez, sa-mi reprezint tara

Nationala de fotbal a Romaniei a invins echipa Maltei cu scorul de 4-0 3-0), luni seara, in deplasare, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Reactiile tricolorilor dupa meciul din Malta

Cu trei puncte obtinute in Malta echipa Romaniei a ajuns la 7 puncte in Grupa F si se mentine cu sanse mari in lupta pentru calificarea la EURO 2020.

DANCILA, DESPRE SITUATIA DIN REPUBLICA MOLDOVA: Trebuie sa venim cu o pozitie de tara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa aiba o pozitie de tara, o pozitie a Romaniei referitoare la situatia politica din Republica Moldova, si nu o pozitionare a presedintelui, a premierului sau a Ministerului Afacerilor Externe.

Carmen Dan, despre tensiunile din Valea Uzului: Pare tot mai evident ca anumite persoane au alimentat o stare de tensiune in speranta generarii unui conflict (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca din punctul sau de vedere, politistii si jandarmii si-au atins obiectivele misiunii de la Cimitirul din Valea.

Clasamentul care ne minte frumos: Ce sanse de calificare are Romania la Euro 2020 dupa patru etape din preliminarii

Dupa victoria categorica din Malta, scor 4-0, selectionerul Cosmin Contra s-a aratat multumit de cele doua partide ale nationalei din luna iunie.

Teodor Melescanu, explicatii despre votul din Diaspora: Au fost multe cazuri, mai ales de agresiune verbala, dar si fizica

Senatorii dezbat motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul de Externe, Theodor Melescanu. Opozitia ii reproseaza acestuia proasta organizare a alegerilor europarlamentare in Diaspora. in scurt.

Cine va fi urmasa Simonei Halep la Roland Garros? Totul despre finala din acest an

Jucatoarele Ashleigh Barty si Marketa Vondrousova se vor intalni, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, de departe un ultim act prea putin anticipat.

Rezultate Bac 2019: Ce rezultate au obtinut elevii din Sibiu si Timis la proba de competente la romana

Inspectoratele scolare au inceput sa publice rezultatele obtinute de absolventii de clasa a XII-a la prima proba de Bac 2019, cea de competente de comunicare orala in limba romana. in judetele Sibiu si Timis, cei mai multi elevi au obtinut calificativul experimentat in limba romana.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )