Libnet.ro
UNICEF

10:30

EURO 2020 intr-o singura tara? Ministrul Ionut Stroe: Nu exista un asemenea scenariu

Online Sport Online Sport,
EURO 2020 intr-o singura tara? Ministrul Ionut Stroe: Nu exista un asemenea scenariu

Publicatia franceza Le Parisien a lansat ipoteza conform careia turneul final EURO 2020 s-ar putea disputa pana la urma intr-o singura tara, in contextul pandemiei de covid-19. continuă pe Online Sport

Ionut Stroe: Stadioanele din Capitala sunt in grafic. Ghencea si Arcul de Triumf ar putea fi inaugurate la final de noiembrie sau la inceput de decembrie Nu exista un scenariu pentru desfasurarea EURO intr-o singura tara (VIDEO)

Jurnalistii francezi de la reputatul cotidian Le Parisien sustin ca EURO de anul viitor s-ar putea desfasura intr-o singura tara, Rusia, din cauza pandemiei de COVID-19. Daca se va concretiza, mutarea va.

Romania e aproape pregatita pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, anunta ministrul Stroe

Romania e aproape gata cu pregatirile pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, a anuntat, marti, m.

Presa: Bucurestiul ar putea pierde meciurile de la Euro - UEFA analizeaza posibilitatea ca turneul final sa se dispute intr-o singura tara

Publicatia Le Parisien scrie, luni, ca UEFA analizeaza posibilitatea ca turneul final al Campionatului European, amanat pentru anul viitor, sa se dispute intr-o singura tara.

Bucurestiul ar putea pierde meciurile de la EURO 2020. Scenariul pus la cale de UEFA si ce tara devine favorita

UEFA analizeaza un scenariu in care turneul final al Campionatului European din 2020, amanat pentru 2021, se va juca intr-o singura tara din cauza pandemiei de coronavirus, conform cotidianului Le Parisien.

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

FOTO Scandalul anului: De ce e aratat ministrul Sporturilor, Ionut Stroe, dupa jaful de la Cluj

Prima infrangere a CFR-ului in campionat a dat nastere la cel mai mare scandal din ultimul timp din Liga I: clujenii au anuntat ca nu se vor prezenta la meciul cu FC Arges si au acuzat ca ministrul Sporturilor, fan Craiova, trage sforile pentru ca oltenii sa ia titlul.

Iohannis, despre testarea in masa din Slovacia: E singura tara care si-a propus un asemenea demers. Expertii nu sunt convinsi ca aduce un rezultat palpabil

Expertii nu sunt convinsi ca o testare in masa impotriva COVID-19 aduce un rezultat palpabil, afirma Klaus Iohannis, intrebat despre masura luata de Sloviacia, de testare a intregii populatii.

Ludovic Orban: Dintre tarile Uniunii Europene, suntem singura tara care a crescut investitiile cu adevarat. Salariul mediu net a crescut cu 7,5%

Ludovic Orban a vorbit, sambata, in cadrului unei conferinte de presa, despre situatia economica a Romaniei in anul2020. Potrivit premierului, Romania se situeaza pe primul loc din Uniunea Europeana la.

Romania, fata in fata cu dezastrul pierderii Euro 2020: Prima reactie oficiala

E tot mai clar ca, in contextul pandemiei de coronavirus, desfasurarea turneului final in 12 orase europene diferite e, de fapt, o utopie. Oficialii romani vad insa lucrurile altfel.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )