Libnet.ro
UNICEF

09:01

Euro 2020: Programul complet al turneului final Partidele care vor avea loc la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020: Programul complet al turneului final Partidele care vor avea loc la Bucuresti

Bucurestiul a gazduit, sambata, tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020. Daca va trece de barajul Ligii Natiunilor, Romania va juca in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria. Mai jos puteti vedea programul complet al competiei ce va avea loc in vara anului viitor, in perioada 12 iunie - 12 iulie. continuă pe Hotnews

Programul meciurilor gazduite de Bucuresti la EURO 2020

Arena Nationala din Bucuresti gazduieste patru meciu la EURO 2020. Vedeti mai jos ce meciuri pot urmari iubitorii fotbalului in capitala Romaniei.

Proteste ale stelistilor la tragerea la sorti pentru Euro 2020: FCSB is not Steaua!

FCSB is not Steaua! Este mesajul care a impanzit Bucurestiul inainte de tragerea la sorti pentru Euro 2020. Suporterii stelisti din Peluza Sud le-au oferit cate un pliant fiecarui membru care va participa la tragerea la sorti pentru Euro 2020, pentru a atrage atentia asupra situatiei prin care trece cel mai titrat club de fotbal .

Programul complet al meciurilor de la EURO 2020. Care sunt cele 4 partide ce urmeaza sa se joace pe Arena Nationala

UEFA a anuntat programul Campionatului European din 2020, stabilit dupa tragerea la sorti care a avut loc sambata, la Bucuresti.

Pregatirile Bucurestiului pentru EURO 2020, criticate in presa elevetiana: Romania, tara gazda a turneului final, nu are nici echipa calificata, iar infrastructura nu e gata

Presa elvetiana a creionat un articol destul de critic la adresa Romaniei, despre care spune ca, desi gazduieste atat tragerea la sorti pentru EURO 2020, cat si o parte din meciurile de la turneul final, nu ar.

Unsprezece grei ai fotbalului european sunt la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Jucatori care au scris istoria recenta a fotbalului european au ajuns la Bucuresti pentru a participa, sambata seara, de la ora 19:00, la tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020. Evenimentul are loc in pavililon central de la Romexpo.

GALERIE FOTO: Selectionerii echipelor calificate la EURO 2020 prezenti la tragerea la sorti a grupelor. Cine obtine trofeul?

Cei 20 de selectioneri ai echipelor calificate la EURO 2020 s-au fotografiat la finalul tragerii la sorti a grupelor turneului final cu trofeul. Acestia au fost organizati in functie de grupele extrase la Bucuresti.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Olanda, Austria si Ucraina vor fi adversarii Romaniei (daca ne calificam). Grupa Mortii trasa la Bucuresti

De la 19:00 a transmis live text de la Romexpo tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Pas cu pas, desfasuratorul evenimentului de la Romexpo

Bucurestiul gazduieste, sambata seara, de la ora 19:00, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Totul despre tragerea la sorti pentru grupele EURO 2020

Pavilionul central de la Romexpo gazduieste, sambata seara, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Nume grele din fotbalul european vin la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Romexpo va fi sambata pentru o ora centrul fotbalului european odata cu stabilirea grupelor turneului final al EURO 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )