Libnet.ro
UNICEF

20:45

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

B1 B1,
EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul. continuă pe B1

Ce se intampla cu creditele romanilor. Indicele ROBOR a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

EURO A DEPASIT PRAGUL DE 4,67 LEI Cel mai slab leu din istorie

Zi proasta pentru moneda nationala. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat cea mai slaba cotatie din istorie pentru leu in raport cu euro, de 4,6722 lei pentru moneda europeana.

Un miliardar japonez a dobort recordul mondial pentru cel mai distribuit tweet din istorie

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a doborat luni recordul celui mai redistribuit tweet din istorie, cu un mesaj in care promitea un premiu de peste 8. 000 de euro abonatilor sai, scrie AFP.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Indicele Robor la 3 luni a coborat la 2,90%, cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,90%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,92%. Este cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate marti de Ba.

Scad ratele la creditele in lei: ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Zi neagra pentru leu. Euro atinge cel mai ridicat nivel din istorie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6722 lei/euro, o crestere de 0,11% fata de pragul atins marti, un nou nivel record. Marti, euro a urcat la 4,6670.

Bulgaria va adera la zona euro cel mai devreme in 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, ieri, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria, informeaza BTA.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )