Libnet.ro
UNICEF

21:15

Euro, cotat la 4,5957 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Euro, cotat la 4,5957 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,5957 lei/euro, in crestere cu 0,2% fata de nivelul precedent si nivel maxim din 3 august 2012, in conditiile in care situatia politica tensionata din Romania si apropierea votului pe motiunea de cenzura depusa de catre alianta PSD-ALDE impotriva propriului guvern continua sa afecteze moneda nationala. continuă pe Ziarul Bursa

Euro, cotat la 4,5957 lei, cel mai mare nivel din august 2012

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,5957 lei/euro, in crestere cu 0,2% fata de nivelul precedent si nivel maxim din 3 august 2012, in conditiile in care situatia politica tensionata din Romania si apropierea votului pe motiunea de cenzura depusa de catre alianta PSD-ALDE impotriva propriului guvern continua sa afecteze moneda nationala.

Nokia se extinde agresiv: cel mai mare centru RD din Romania

Nokia extinde campusul din Timisoara, inaugurand zilele acestea cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din industria telecom din tara. Centru dezvolta tehnologii broadband wireless care sunt aplicate in domenii precum Internet of Things, big.

Pinum inaugureaza cel mai mare showroom din Europa de Est

Producatorul de usi, ferestre si parchet Pinum, parte a grupului italian Nusco, lanseaza un showroom cu o suprafata de 1000 metri patrati in care sunt expuse produse din gama premium a unor branduri italiene, investitia ridicandu-se la aproximativ 400. 000 euro.

VIDEO+FOTO. Demonstratie de forta pe Flancul Estic. 5.000 de soldati NATO si 500 de masini de lupta participa la cel mai mare exercitiu militar din Romania, Noble Jump 2017

Peste 4. 000 de militari din 11 state membre NATO, inclusiv 1. 900 de luptatori din cadrul Fortei intrunite cu Nivel de Reactie Foarte Ridicat VJTF), se antreneaza in aceste zile in poligonul Cincu din judetul Brasov.

Cel mai mare regret? Ca am ales Nationala Romaniei. Lovitura sub centura din partea unui tricolor (FOTO)

Declaratii surprinzatoare ale unui fost fotbalist al Nationalei. Alin Stoica, fiul marelui fotbalist Tudorel Stoica, a declarat ca regretul sau este ca a ales sa imbrace tricoul Natioanlei.

Moneda nationala a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro

Leul a atins, marti, cel mai slab nivel din aproape ultimii cinci ani in raport cu euro, care a fost cotat la 4,5957 lei, in crestere cu 0,98 bani 0,21%) comparativ cu sedinta de luni, potrivit Agerpres.

Campusul Nokia de la Timisoara, cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din industria de telecomunicatii din Romania FOTO

Relocarea activitatilor Nokia in noul campus reprezinta o investitie totala de peste 73 de milioane de euro. Noua cladire de birouri va fi gata la sfarsitul acestui an.

Cel mai slab leu din ultimii 5 ani, pe fondul tensiunilor politice

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat marti un curs de referinta de 4,5957 lei/euro, in crestere cu 0,1% fata de nivelul precedent, in contrast cu tendinta regionala, in conditiile in care situatia politica tensionata din Romania si depunerea unei motiuni de cenzura de catre alianta PSD-ALDE impotriva propriului guvern afecteaza moneda nationala.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate ieri de biroul de statistica Eurostat.

Victor Ponta: Vom avea o criza si mai mare

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, sustine ca dupa votarea motiunii de cenzura in Parlament va fi o criza si mai mare, insa, daca exista suficienta dorinta de ratiune,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2244 seconds )