Libnet.ro
UNICEF

20:45

Eurodeputatii resping propunerea CE ca tigara electronica sa fie vandute exclusiv in farmacii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurodeputatii resping propunerea CE ca tigara electronica sa fie vandute exclusiv in farmacii

Parlamentul European PE) a aprobat, marti, o noua legislatie antitabac, insa a respins propunerea Comisiei Europene CE) ca tigarile electronice sa fie vandute exclusiv in farmacii, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

PE respinge propunerea CE ca tigarile electronice sa fie vandute exclusiv in farmacii

Parlamentul European a dat unda verde, marti, unei noi legislatii antitabac, dar a refuzat ca tigarile electronice sa fie vandute exclusiv in farmacii, relateaza AFP. Tigara electronica nu.

De unde poti cumpara tigara electronica: europarlamentarii nu o considera medicament

Tigara electronica, care are deja 7 milioane de adepti in Europa, nu va fi vanduta in farmacii. Asa au decis membrii Parlamentului European, care au sustinut ca tigara electronica nu este un medicament, scrie publicatia franceza Le Figaro .

Vot in Parlamentul European. Tigara electronica va fi reglementata ca medicament. Ce spun distribuitorii romani

Parlamentul European va vota, marti, o propunere legislativa cuprinzand masuri care incearca sa tina departe tinerii de fumat si de tigari, printre altele interzicand gusturile dulci sau de fructe in tutun. Propunerea, asa cum a fost modificata de Comisia pentru sanatate publica, mai cere introducerea pe pachete a unor atentionari suplimentare privind sanatatea si pune tigarile electronice sub incidenta regulilor UE privind produsele medicinale.

Un europarlamentar PDL a propus in forurile europene ca sucurile carbogazoase sa fie vandute precum tigarile sau alcoolul

Europarlamentarul PDL Petru Luhan a cerut Parlamentului European si Comisiei Europene sa fie interzisa comercializarea sucurilor carbogazoase in scoli sau in apropierea locurilor de joaca pentru copii, avertizand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )