Libnet.ro
UNICEF

18:45

EuroGSM: Am avut o crestere de 5% la vanzarile de telefoane in primul semestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
EuroGSM: Am avut o crestere de 5% la vanzarile de telefoane in primul semestru

EuroGSM, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, a inregistrat o crestere de circa 5% pentru vanzarile de telefoane si de 10% pe segmentul de accesorii, a declarat pentru Wall-Street. ro, Zoltan Halmai, directorul. continuă pe Wall-Street Ro

Elis Pavaje: Vanzarile de pavaj rezidential au crescut cu peste 40% in primul semestru

Elis Pavaje, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata pavajelor din Romania, a raportat o crestere de circa 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012.

Profitul Petrom a urcat in primul semestru cu 18%, la 2,39 miliarde lei

Profitul net al grupului Petrom a urcat cu 18% in primul semestru, la 2,393 miliarde lei 545 milioane euro), insa vanzarile au coborat cu 5%, la 11,576 miliarde lei 2,636 miliarde euro), in special din cauza.

Primele brute subscrise ale Astra Asigurari, in crestere cu 16% in primul semestru

Astra Asigurari a raportat, in primul semestru, un total de prime brute subscrise PBS) de 601,67 milioane lei, in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat.

Crestere de 43% a vanzarilor de pavaj rezidential in primul semestru pentru Elis Pavaje

Elis Pavaje a raportat o crestere de aproximativ 43% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2012, potrivit unui comunicat de presa.

Profitul Bancii Carpatica a urcat cu 74,6% in primul semestru

Banca Comerciala Carpatica BCC) a inregis and 172;trat, in primul semestru, un profit net de 16,1 milioane lei, in crestere cu 74,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la active in scadere cu 23,7% comparativ cu sfarsitul lui 2012, de 3,6 miliarde lei, a anuntat ieri institutia de credit.

Biofarm si-a majorat profitul la 3 mil. euro in primul semestru

Producatorul de medicamente Biofarm Bucuresti BIO) a raportat pentru primul semestru un profit net de 13,53 milioane lei 3 milioane euro), in crestere cu 10,3%, iar afacerile au integistrat o dinamica similara, urcand la 58,44 milioane lei 13,3.

Afacerile Fleet Management Services s-au majorat cu 17% in primul semestru

Fleet Management Services FMS), prestator profesionist de servicii de inchiriere auto pe termen lung si administrare de flote auto, a inregistrat, in primul semestru al anului, o crestere a cifrei de afaceri cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Oltchim a continuat sa isi reduca pierderile si in primul semestru

Oltchim OLT) a avut in primul semestru pierderi de 147,4 milioane lei, mai mici fata de cele de 182,2 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care gradul de utilizare a capacitatilor de productie a fost de doar 18%, la.

Profitul net al OMV Petrom a crescut cu 18% in primul semestru

Update 11:50 Actiunile OMV Petrom SNP) au urcat cu 2,3%, dupa publicarea rezultatelor financiare inregistrate in primul semestru.

Venituri mai mici cu 32,64% pentru Calipso Oradea, in primul semestru

Calipso Oradea CAOR) a inregistrat o reducere a veniturilor totale, in primul semestru, de 32,64%, ajungand la 5,86 milioane lei, fata de 8,7 milioane lei, nivel inregistrat in primele sase luni ale anului trecut, potrivit unui comunicat privind situatiile financiare, publicat pe site-ul companiei.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )