Libnet.ro
UNICEF

13:30

EuroGsm estimeaza vanzari cu 50% mai mari de Black Friday fata de o zi obisnuita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
EuroGsm estimeaza vanzari cu 50% mai mari de Black Friday fata de o zi obisnuita

EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange Romania, estimeaza vanzari cu 50% mai mari pe 23 noiembrie comparativ cu o zi obisnuita datorita reducerilor de Black Friday. continuă pe Wall-Street Ro

Sapte persoane, amendate pentru vanzare de bilete la meciul Steaua - VfB Stuttgart la preturi de 10 ori mai mari

Politistii din Bucuresti au depistat si amendat joi sapte persoane care vindeau bilete la preturi de zece ori mai mari decat cele oficiale, bilete la peluza si la tribuna a II-a pentru meciul din Liga Europa.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale Pamantului a fost dezlegat

Un nou studiu al cercetatorilor a dezlegat unul dintre cele mai mari mistere ale Pamantului: Ce se afla in interiorul lui?Acestia au descoperit ca miezul Pamantului contine o cantitate de 0,1-0,8% carbon.

Flanco estimeaza vanzari de peste 45 milioane lei in trei zile de Black Friday

Flanco, cel mai dinamic lan and t de retail electro-IT, organizeaza pentru al doilea an evenimentul de shopping Black Friday, in perioada 23-25 noiembrie, compania pregatind reduceri substantiale pentru cele mai cautate produse si a suplimentat echipa cu peste 100 de consultanti de vanzari si personal specializat, pentru a face fata traficului intens din cele 3 zile de shopping, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Vezi ce bugetari au cele mai mari SPORURI pentru CONDITIILE de munca.

Stresul si nervii de la serviciu aduc mai multi bani la salariu, in cazul bugetarilor, decat munca in conditii periculoase sau pe timp de noapte, potrivit unei analize Realitatea. net. Sporurile continua sa rotunjeasca veniturile bugetarilor, ajungand pana la 20% din salariul de baza, iar conditiile grele de munca pot aduce pana la 7. 200 de lei in plus, in anumite institutii ale statului. Daca ne raportam la sporurile incasate in 2012 pentru conditiile de munca, bugetarii care muncesc in cele .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )