Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce Europa ne dorim, pentru care Europa votam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ce Europa ne dorim, pentru care Europa votam

Europa nu este totuna cu Uniunea Europeana, chiar daca institutia aceas-ta a devenit unul dintre actorii principali ai destinului sau in istoria secolului XX si XXI. Daca alegerile europene ar avea vreun rost politic, atunci ele ar trebui sa fie prilejul dezbaterilor aprofundate si cit mai largi care sa lamureasca pentru alegatori, pentru guvernanti, cit si pentru cei care primesc mandatele macar aceste doua lucruri: ce Europa ne dorim, pentru care Europa votam. continuă pe Ziarul Bursa

Andrei Caramitru vine cu scuze: Pentru mine Holocaustul este simbolul absolut al raului si, din greseala, l-am folosit initial pentru a descrie durerea prin care trecem

Andrei Caramitru prezinta scuze dupa ce comparatia facuta intre situatia politica din Romania si Holocaust. intr-o postare pe Facebook, consilierul presedintelui USR Dan Barna a precizat ca pentru.

Au vrut o schimare in viata lor, insa nu stiau pretul pentru care vor plati. O fiica si mama ei au facut un lucru infiorator, povestea lor a ingrozit internetul (FOTO)

O mama si-a a incurajat fiica de 23 ani, sa danseze si sa intretina relatii intime cu barbati mult mai in varsta, pentru ca ele sa-si poata plati operatiile estetice si cosmeticele. Georgiana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )