Libnet.ro
UNICEF

22:00

Europa League, sferturi: Anderlecht vs Manchester United (Programul complet al meciurilor)

Hotnews Hotnews,
 Europa League, sferturi: Anderlecht vs Manchester United (Programul complet al meciurilor)

Vineri, la Nyon Elvetia) a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile Europa League. Anderlecht Bruxelles, formatie la care evolueaza Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu, o va infrunta pe Manchester United. Echipa lui Jose Mourinho era cel mai dificil adversar pe care belgienii il puteau intalni in aceasta faza a competitiei. continuă pe Hotnews

Europa League: AS Roma vs Lyon, Manchester United vs Rostov (Programul complet al serii)

Joi se vor disputa partidele din cadrul mansei secunde a optimilor Europa League. Stadio Olmpico va gazdui confruntarea dintre AS Roma si Olimpique Lyon, dupa ce in meciul tur francezii s-au impus cu 4-2. Intr-o alta partida a serii, Manchester United va primi pe Old Trafford vizita celor de la FK Rostov. In tur, cele doua echipe au incheiat la egalitate, scor 1-1.

Anderlecht-Manchester United, cel mai TARE duel din sferturile Europa League. Care sunt celelalte meciuri

S-au stabilit sferturile de finala ale Europa League. Dupa ce mai intai au fost trase la sorti meciurile din sferturile Champions League, au urmat, ulterior, cele ale Ligii Europa. Cel mai tare meci va.

Zlatan ar putea sa o paraseasca pe Manchester United la finalul sezonului. Cu ce echipa ar semna Ibra

Zlatan Ibrahimovic ar putea sa se intoarca in Italia. Fotbalistul, al carui contract cu Manchester United expira la finalul sezonului, ar putea sa-si treaca in cv o noua.

VIDEO Chelsea - Manchester United 1-0/ Kante ii duce pe londonezi in semifinalele Cupei Angliei

Chelsea s-a calificat in semifinalele Cupei Angliei, dupa ce a invins-o pe Manchester United, scor 1-0, pe Stamford Bridge. N'Golo Kante a marcat unicul gol al partidei, in minutul 51, cu un sut superb din afara careului.

VIDEO AS Roma - Lyon 2-1/ AS Roma, eliminata - Italienii au fost la un gol distanta de calificarea in sferturile Europa League

AS Roma a castigat disputa de pe teren propriu cu Olimpique Lyon, scor 2-1, insa a ratat calificarea in sferturile de finala ale Europa League. Francezii s-au impus cu 4-2 in meciul tur, iar echipa pregatita de Luciano Spalletti ar fi avut nevoie de o victorie la doua goluri diferenta pentru a continua competitia.

S-au stabilit primele trei echipe calificate in sferturile de finala a Europa League

Besiktas, Genk si Celta Vigo sunt primele trei formatii care merg in faza sferturilor de finala din Europa League in urma rezultatelor din mansa retur a meciuri sustinute in optimi. Besiktas a.

Anderlecht s-a calificat in sferturile Ligii Europa; Rostov a fost eliminata in optimi de Manchester United

Formatia Anderlecht Bruxelles, la care evolueaza Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale Ligii Europa, trecand in optimi de APOEL Nicosia, cu 1-0 in tur si 1-0 in retur.

Europa League: Anderlecht s-a calificat in sferturi; Roma a fost eliminata de Lyon

Formatia Anderlecht Bruxelles, la care evolueaza Alexandru Chipciu si Nicolae Stanciu, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale Ligii Europa, trecand in optimi de APOEL Nicosia, cu 1-0 in tur si 1-0 in retur, potrivit News. ro. Unicul gol al partidei de la Bruxelles a fost marcat de Acheampong, in minutul 65. Stanciu a jucat pana in minutul 64, cand a fost inlocuit chiar cu autorul golului.

Bayern - Real, Juventus - Barcelona. Programul complet al sferturilor Ligii Campionilor

In urma tragerii la sorti care a avut loc la Nyon au fost stabilite sferturile de finala ale UEFA Champions League. Tragerea la sorti de vineri a fost efectuata de galezul Ian Rush, fostul atacant-vedeta.

Europa League: Besiktas, Celta Vigo si Genk s-au calificat in sferturile de finala

Formatiile Besiktas Istanbul, Celta Vigo si RC Genk s-au calificat in sferturile de finala ale Ligii Europa, dupa rezultatele inregistrate, joi seara, in mansa secunda a optimilor competitiei, potrivit News. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )