Libnet.ro
UNICEF

10:15

Europa League: Tragere la sorti - Pe cine ar putea intalni FCSB si FC Botosani

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Tragere la sorti - Pe cine ar putea intalni FCSB si FC Botosani

FCSB va fi cap de serie la tragerea la sorti a meciurilor din turul al doilea preliminar al Europa League si va avea ca adversara una dintre echipele OFI Creta Grecia), Teuta Albania) si Backa Topol Serbia), potrivit grupelor anuntate de UEFA. continuă pe Hotnews

Au ramas trei: Ce adversare pot intalni CFR Cluj, FCSB si FC Botosani in preliminariile Europa League

Liga 1 mai are trei reprezentante in cupele europene, toate in Europa League. CFR Cluj eliminata dramatic de Dinamo Zagreb din Champions League), FCSB si FC Botosani isi vor afla adversarele din tururile preliminare ale Europa League. Intra in material pentru a vedea pe cine ar putea intalni.

Europa League: Adversara din Serbia pentru FCSB - Cu cine se va duela FC Botosani

Luni a avut loc tragerea la sorti a partidelor din turul II preliminar al Europa League, iar FCSB se va duela cu o formatie din Serbia.

Tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar din Europa League. Adversare din Balcani pentru FCSB si Botosani

FCSB si FC Botosani au aflat, luni, cu cine vor juca in turul 2 preliminar din Europa League. 92 de echipe sunt implicat in aceasta runda de calificare.

FCSB si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Europa League

FCSB si FC Botosani si-au aflat luni adversarele din turul 2 preliminar al Europa League. A fost o tragere norocoasa pentru ambele echipe, mai ales pentru moldoveni. Asta pentru ca vor avea ocazia sa joace pe propriul teren, iar adversarul nu este deloc de speriat. Chiar daca FC Botosani nu a fost pe lista capilor .

DigiSport: inca un ghinion pentru CFR Cluj! A ratat sansa sa joace direct in play-off-ul Europa League

CFR Cluj va juca in turul 3 preliminar al Europa League, dupa ce a fost eliminata in runda secunda a calificarilor Champions League de Dinamo Zagreb, scor 2-2 5-6, dupa loviturile de departajare).

Norocul a ocolit-o pe CFR Cluj. Campioana Romaniei rateaza promovarea direct in playoff-ul Europa League

Doua dintre cele zece campioane nationale eliminate in turul 2 preliminar al Champions League au avut avut sansa avansarii directe in playoff-ul Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )