Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Victorii pentru Inter, Bayer Leverkusen, AS Roma si Arsenal; Ajax, invinsa de Getafe (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Victorii pentru Inter, Bayer Leverkusen, AS Roma si Arsenal; Ajax, invinsa de Getafe (Rezultatele serii)

Joi au avut loc duelurile din prima mansa a 16-imilor Europa League. Inter Milano s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Ludogoret, in timp ce Arsenal a castigat la limita 1-0) in deplasarea din Grecia cu Olympiacos Pireu. Echipe precum Bayer Leverkusen, AS Roma, Eintracht Frankfurt, Wolfsburg sau Wolves au obtinut victorii in meciurile jucate pe teren propriu. Ajax, semifinalista la editia de anul trecut din Champions League, a fost invinsa de Getafe, in deplasare, scor 2-0. continuă pe Hotnews

Seara de senzatie pentru Ianis Hagi in Europa League: Fiul Regelui a marcat o dubla pentru Rangers (VIDEO)

Ianis Hagi a facut senzatie in Europa League. Jucatorul roman a marcat doua dintre cele 3 goluri ale echipei Rangers impotriva celor de la Braga. Partida s-a incheiat cu scorul de 3-2 si a readus speranta.

CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League. Dan Petrescu sceptic cu privire la returul cu Sevilla

Joi seara, in in turul 16-imilor Europa League, CFR Cluj a primit vizita celor de la Sevilla. Cu un stadion plin, la refuz, clujenii au reusit un egal, dar sansele de calificare s-au diminuat si mai mult. CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League Aseara, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a .

CFR Cluj - Sevilla 1-1, in saisprezecimile Europa League

CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1, in turul saisprezecimilor de finala din Europa League. Amarcat Deac 59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru hent in careu, dupa consultarea VAR.

Programul complet al meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos programul partidelor de joi seara in turul saisprezecimilor de finala in Europa League.

VIDEO Ianis Hagi, nominalizat la titlul de jucatorul saptamanii in Europa League

Ianis Hagi a fost nominalizat, vineri, pe site-ul UEFA, la titlul de jucatorul saptamanii in Europa League, dupa ce a contribuit cu doua goluri la victoria obtinuta de Glasgow Rangers in fata celor de la Braga, scor 3-2, in turul 16-imilor Europa League.

Europa League: CFR Cluj vs Sevilla (19:55) Dan Petrescu, intalnire cu andaluzii dupa 10 ani - Vor reusi ardelenii surpriza?

Sortii le-au scos-o in cale celor de la CFR Cluj pe Sevilla, marea specialista in Europa League, iar prima mansa din optimi are loc joi, in Gruia, de la ora 19:55. Dan Petrescu a invins formatia andaluza pe vremea cand se afla pe banca Unirii Urziceni si spera sa repete minunea. increderea adversarilor nu e la cote inalte, echipa lui Lopetegui fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )