Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa League: Viitorul castiga returul cu Gent, dar rateaza calificarea in turul trei preliminar

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Viitorul castiga returul cu Gent, dar rateaza calificarea in turul trei preliminar

FC Viitorul a castigat mansa secunda a confruntarii cu Gent, scor 2-1, insa a ratat calificarea in turul trei preliminar al Europa League, dupa ce belgienii s-au impus cu 6-3 in partida tur. continuă pe Hotnews

Europa League: FCSB, fara emotii, Viitorul spera la o minune, Craiova vrea calificarea in fata propriilor suporteri

Ziua de joi este una importanta pentru echipele romanesti prezente in turul doi preliminar al Europa League: Viitorul, FCSB si CSU Craiova intrand in scena pentru mansa retur. Daca formatia lui Gica Hagi are nevoie de un mic miracol a pierdut cu 6-3 in tur), Craiova trebuie sa invinga la orice scor dupa 0-0 in tur), in timp ce FCSB este cu un pas si jumatate deja in turul trei preliminar succes cu 3-0 pe terenul adversarei). Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor tv.

Gent si Antwerp au pregatit impreuna dubla mansa cu FC Viitorul din preliminariile Europa League

KAA Gent si Royal Antwerp au pregatit impreuna dubla mansa cu FC Viitorul, din turul 2 preliminar al Europa League, cand nu era clar care dintre dintre aceste echipe belgiene va primi replica detinatoarei Cupei Romaniei, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF.

Viitorul a fost eliminata din Europa League

Viitorul Constanta a fost eliminata din Europa League, dupa ce s-a impus cu scorul de 2-1 0-1) in m.

FCSB a scapat de un drum pana in mijlocul Asiei. Pe cine vor intalni in turul 3 preliminar din Europa League

Echipa FCSB este ca si calificata in turul 3 preliminar al Europa League dupa 3-0 in deplasare cu Alashkert.

FCSB a fost la un pas de dezastru. Echipa lui Gigi Becali, umilita pe teren propriu in Europa League

Plecata cu un avantaj de 3 goluri obtinut in meciul tur, diferenta ce trebuia sa fie mai mult decat linistitoare, FCSB a tremurat serios pentru califcarea in turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League: Rezultatele zilei, plus programul disputelor de miercuri si joi

Suduva Marijanpole si Slovan Bratislava s-au calificate, marti, in turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa partidele din mansa secunda a turului al doilea preliminar.

Gheorghe Hagi, despre returul cu Gent: Gandul nostru este sa marcam cel putin patru goluri daca vrem sa ne calificam

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca formatia sa trebuie sa marcheze cel putin patru goluri in meciul retur cu Gent de joi dupa amiaza, pentru a se putea califica in turul urmator al Europa League si isi doreste ca jucatorii sa evolueze la fel de bine ofensiv ca in meciul tur, dar sa nu mai faca greselile defensive care au dus la primirea a sase goluri in partida de saptamana trecuta.

Totul despre returul dintre Maccabi si CFR Cluj. Miza e una uriasa!

Echipele Maccabi Tel Aviv si CFR Cluj se dueleaza, marti seara, in mansa secunda a turului 2 preliminar din Europa League.

Europa League: Mlada Boleslav, adversara FCSB din turul trei preliminar, daca echipa antrenata de Bogdan Andone trece de Alashkert

Mlada Boleslav Cehia) a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 2-1), echipa FC Ordabasy Simkent Kazahstan), in mansa secunda a turului al doilea preliminar al Ligii Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )