Libnet.ro
UNICEF

12:30

Europa Libera: Alegerile care scot Romania din Balcani. Si alte cateva explicatii

Hotnews Hotnews,
 Europa Libera: Alegerile care scot Romania din Balcani. Si alte cateva explicatii

Klaus Iohannis cu 37% din voturi si Viorica Dancila cu 23% si-au atins fiecare obiectivul de etapa: presedintele intra in turul al doilea cu un adversar confortabil, dupa ce Dan Barna a obtinut cu 8% mai putin decat scorul Aliantei USR-PLUS de la europarlamentare 22,36%), in vreme ce presedinta PSD ajunge in finala, cu emotii, pe fondul nemultumirilor din partid, dupa ce formatiunea a pierdut guvernarea in plina campanie electorala. continuă pe Hotnews

Europa Libera: Cine plateste campania electorala pe Facebook a candidatilor la prezidentiale

Unele partide aleg sa isi plateasca singure promovarea campaniei electorale pe Facebook, altele apeleaza la firme specializate. Banii sunt rulati astfel de la partid, prin terti care fac sponsorizari pe Facebook, iar apoi sunt decontati de stat, daca prezidentiabilii depasesc pragul de 3%.

Bloomberg: Iohannis, presedintele care a salvat Romania de pe buza prapastiei, aproape de al doilea mandat

Alegatorii din Romania sunt chemati in acest weekend la urne si, cel mai probabil, ii vor acorda presedintelui Klaus Iohannis un al doilea mandat, scrie Bloomberg, care il descrie pe seful statului ca fiind omul care a ajutat la trimiterea dupa gratii a celui mai puternic politician roman, Liviu Dragnea, si care a adus Romania din nou in centrul Uniunii Europene. Bloomberg mai scrie ca Iohannis a fost pompierul atomic care a salvat Romania de la prabusire.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )