Libnet.ro
UNICEF

17:15

Europa Libera: Americanii vor aduce mai multi soldati in Romania, declara seful Fortelor Terestre ale Armatei SUA

Hotnews Hotnews,
 Europa Libera: Americanii vor aduce mai multi soldati in Romania, declara seful Fortelor Terestre ale Armatei SUA

Generalul James C. McConville, seful Fortelor Terestre ale Armatei SUA, a anuntat vineri ca Washingtonul va creste numarul soldatilor care sunt trimisi in sistem rotational in Romania, dupa retragerea celor aproape 12. 000 de militari americani din Germania. continuă pe Hotnews

Europa Libera: Ingrid Bicu, angajata SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

Ingrid Bicu are 33 de ani si reprezinta Romania ca expert la Institutul International pentru Democratie si Asistenta Electorala International IDEA) - Stockholm. Toate costurile privind cazarea, diurna, salariul si transportul sunt suportate de Romania prin Autoritatea Electorala Permanenta, scrie Radio Europa Libera.

Se schimba tot in agricultura. Ce fructe le vor aduce bani frumosi romanilor

Agricultura romaneasca se afla la rascruce. Din granarul Europei, tara noastra ar putea deveni un veritabil producator de fructe exotice. Specialistii considera ca seceta si canicula din ultimii ani au daunat culturilor tradintionale pe care le producea Romania, iar in acest moment se gaseste sol fertil pentru recolte de kiwi, curmale, rodii, si chiar banane.

Ultima ora. Veste bomba despre cresterea pensiilor: Vor imprumuta bani si vor da mai mult de 15 la suta

Traian Basescu a vorbit in cursul serii de marti despre majorarea pensiilor. Acesta considera ca un procent de 40% ar fi fost mult prea mare si in lipsa contextului pandemiei de COVID-19. Cu toate acestea, fostul presedinte considera ca pensionarii vor primi mai multi bani de la stat, daca guvernantii vor obtine imprumuturi consistente. Ce .

Judetele din Romania cu cei mai multi batrani saraci. Aproape un million de varstnici, nevoiti sa se descurce cu cateva sute de lei pe luna

Potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), aproximativ un milion de pensionari sunt nevoiti sa traiasca doar cu cateva sute de lei pe luna. Judetele din Romania cu cei mai multi.

Uber a ajuns sa faca mai multi bani din livrari decat din transport

Serviciile de livrari ale Uber au devenit cea mai mare sursa de venit pentru companie, cu 1,2 miliarde de dolari, in timp ce sumele incasate din serviciile de transport au scazut cu 67%, la 790 de milioane de dolari, pe fondul schimbarilor din societate induse de pandemie, relateaza CNN, citat de Mediafax.

Topul municipiilor si oraselor pe care cei mai multi romani le abandoneaza. Cea mai mare rata a plecarilor este in orasul despre care primarul spune ca oricui ii e greu sa-l paraseasca

Anul trecut, peste 400. 000 de romani au parasit localitatea in care locuiau, mutandu-se in alta parte- fie in tara fie in strainatate. Ori se casatoreau, ori isi gaseau un job mai bun, ori localitatea in care traisera nu le mai oferea sperante pentru viitor. Media plecarilor cu domiciliul din ultimii 5 ani este de aproximativ de 375. 000an. Anul trecut, bariera celor 400. 000 de plecari a fost depasita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )