Libnet.ro
UNICEF

14:15

Europa Libera: Paul Stanescu ii vrea in PSD pe Vasile Puscas, Adrian Nastase, Cozmin Gusa si Vasile Dancu

Hotnews Hotnews,
 Europa Libera: Paul Stanescu ii vrea in PSD pe Vasile Puscas, Adrian Nastase, Cozmin Gusa si Vasile Dancu

Paul Stanescu, cel care si-a reluat o pozitie de forta in PSD, a declarat pentru Europa Libera ca ar trebui adusi in partid Adrian Nastase, Cozmin Gusa, Vasile Dancu si Vasile Puscas. continuă pe Hotnews

Paul Stanescu il invita pe Adrian Nastase sa revina in PSD

Paul Stanescu, revenit pe pozitie de forta in PSD, a declarat ca Adrian Nastase, Cozmin Gusa, Vasile Dancu si Vasile Puscas ar trebui adusi in partid. El a admis ca a discutat cu Victor Ponta, dar.

Paul Stanescu: Sunt convins ca in 2020 PSD va castiga din nou alegerile (VIDEO)

PSD are nevoie de Adrian Nastase sau de Cozmin Gusa pentru cava castiga din nou alegerile in 2020, a declarat Paul Stanescu pentru Europa Libera, la finalul evenimentului de confirmare a Vioricai.

PAUL STANESCU (PSD): Prin mobilizarea impotriva motiunii, sa dam un semnal puternic de unitate societatii si o lectie opozitiei

Presedintele PSD Olt, senatorul Paul Stanescu, ii indeamna pe social-democrati, intr-o declaratie de presa, sa nu piarda meciul de joi si sa se mobilizeze impotriva motiunii de cenzura, depusa de opozitie, pentru a da un semnal de unitate societatii si o lectie opozitiei.

Paul Stanescu, mobilizare inainte de motiunea de cenzura: Nu exista plan B. Nu trebuie sa pierdem meciul

Presedintele PSD Olt, senatorul Paul Stanescu, ii indeamna pe social-democrati sa nu piarda meciul de joi si se mobilizeze impotriva motiunii de cenzura depusa de opozitie pentru a da un semnal de.

Paul Stanescu, despre motiune: Sa nu se joace cu interesele romanilor

Presedintele PSD Olt, senatorul Paul Stanescu, ii indeamna pe social-democrati, intr-o declaratie de.

Europa Libera: Umbra Vioricai Dancila, Florea Voinea, descinde din Marea Adunare Nationala, e lider mason si apologet al Chinei. Portret cu documente

Parlamentar in trei randuri, intre 2000 si 2016, Florea Voinea are un profil care nu se gaseste pe google. Ca politician care a activat in PUR, partidul lui Dan Voiculescu, apoi in PSD si mai apoi in ALDE, Ica, asa cum ii spun prietenii, ocupa functii importante intr-o lume cu accesul limitat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )